Perfecte snelle service en prijs voor het artikel

Zeer vlotte levering

perfect

Makkelijk duidelijk en snel geleverd

Bestellen ging makkelijk met duidelijke foto’s op de site weet je precies wat je zoekt en zo besteld . De levering ging ook snel

Geweldige service en snel geleverd

Erg fijn dat via WhatsApp het juiste onderdeel besteld kon worden. Top!

Goede ervaring

Goede website snelle levering ben zeer tevreden

Snelle service, kraan perfect

toegankelijke website en adequate levering

toegankelijke website en adequate levering

De zekerheid van de foto heeft mij het juiste artikel opgeleverd

Top, kan niet beter

Erg snel en professioneel geholpen, bestelling volgende dag binnen Top ga zo door!

Ik werd direct geholpen

Ik belde eind van de dag voor een onderdeel voor mijn kraanuitloop. Ik werd snel geholpen. Het onderdeel kon nog op tijd met de post mee. Subliem!

Snelle levering, betrouwbaar en denkt mee.

Top ,snel en goed geleverd

Makkelijk en overzichtelijke website

Vlotte levering

Juiste product ontvangen en heel snel, mooi.

snelle levering topproduct

zeer goed

zeer slechte ervaringen met VVM

Dank voor uw beoordeling. Wij hebben u al een keer onder garantie een nieuw binnenwerk toegezonden. Nu wilde u er weer 1. Als het binnenwerk in zo'n korte periode 2x kapot gaat dan is er iets anders aan de hand. We hebben uitgelegd wat dan de oorzaak zou kunnen zijn, maar hier wilde u niet aan. Ik ben benieuwd of het binnenwerk wat u ergens anders gekocht heeft (aangezien dit hetzelfde binnenwerk zal zijn) het veel langer zal volhouden. Klantenservice Vervangingsmarkt. (VVM) Bovenstaande is reactie op mijn review Fiasco dd. 26-01-2021, van het bedrijf VVM. Genoemde reactie is één grote leugen, VVM heeft van alles geprobeerd om onder hun garantie verplichtingen uit te komen door allerlei klinkklare nonsens verkopen. Dus GEEN vervanging en GEEN garantie. Heb uiteindelijk een brief tav.Directie gestuurd waarin stond dat ik een klacht bij ACM CunsuWijzer zou indienen. Frappant: toen kon ik het onderdeel met fabricage fout ineens op kosten van VVM retourneren. Daarna heeft het nog ca. 2 maand geduurd en verschillende mailtjes van mijn kant voordat ik het aankoop bedrag teruggestort kreeg. Schadeloos ben ik nog niet gesteld door Vervangingsmarkt. Gemaakte extra kosten wat wettelijk geregeld is, zijn niet vergoed door VVM, zie tekst ACM: (acm.nl/garantie) De extra kosten zijn bekend bij VVM. Een excuus zou ook op z’n plaatst zijn en een rectificatie op mijn review dd. 26-01-2021is niet gedaan waar ik om heb gevraagd. Trouwens: hoef nu geen excuses meer van een CHARLATAN. Leugens op reviews daar is VVM heel goed in, veel beter dan in garantie/service te verlenen. Mijn advies: VVM leest u eens wat er op https://www.acm.nl/nl/garantie staat, dan weet u wat de plichten en rechten van VVM zijn en rechten/plichten voor de consument. Mijn schadeloos stelling/vergoeding kunt u op het bij u bekende rekening nummer storten. Daarna is voor mij het dossier gesloten en niet wat u in uw laatste mail vermeld.

Goede en vlotte service

Hetzelfde

Super service.

2 bestellingen na elkaar gedaan en snelle levering gehad. Bedankt voor de service.

Snel en goed

Product was precies zoals verwacht

Ik had zelf een artikelnummer gevonden voor een onderdeel van een Vola kraan, maar kreeg een telefoontje om even te horen van welk bouwjaar de kraan was. Dus bleek een ander artikelnummer van toepassing! Ouderwetse service dus.! R.S

Snelle Levering van een Artikel, en kosten besparend.

altijd eerst deze site bezoeken,

Snel, scherp geprijsd en online instructies, een voorbeeld voor anderen

Heel prettig,

Netjes tewoord gestaan, advies gekregen. Mee denken.

Zeer klantvriendelijk

Ik belde en werd vriendelijk te woord gestaan en men kon mij direct helpen.

Onderdeel leverbaar, gemakkelijk te bestellen en na enige tijd aan huis afgeleverd.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK