Vlotte afhandeling

Fantastische service bedankt

Verkeerd geleverd binnen 3 dagen service bedankt

geweldig

Ik had een lastige keukenslang. m10 x 3/8". Even gebeld en ja hoor de andere dag in huis..

Accuraat advies en ultrasnelle levering

Mijn via chat gestelde vraag over vervanging van de uittrekbare uitloop van een keukenkraan werd prompt beantwoord met het bestelnummer van het nieuwe onderdeel. Vervangingsstuk werd in minder dan 24 u. thuis geleverd.

Snel en goed bezorgd.

Kan het iedereen aanbevelen.

Prima verpakt en snelle verzending.

Pakket had beter verpakt moeten worden ivm gewicht.

De bestelde kraan met een behoorlijk gewicht kwam in een doos aan die helemaal ingedeukt was en 1 zijkant lag open. Het pakket had beter en steviger ingepakt moeten worden vanwege het gewicht.

Goed geregeld

Niet precies weten wat de maten zijn. Foto's opgestuurd en snel antwoord gekregen. Daarna besteld en de volgende dag in huis. Top.

Goed product

Snelle levering, uitstekend advies

Na verzending van foto's werd direct het juiste artikelnummer doorgegeven. Levering zeer snel uitgevoerd.

Duidelijke site snelle levering

Prima net wat ik zocht

Snel en precies wat ik nodig had.

zie boven

Heel tevreden

Goede informatie qua bezorging

Snel en effectief

De juiste artikelen voor een goede prijs

Goede info over producten

Producten met alle maten erbij. Afhalen en cash betalen gaat vlot

Stipte en verzorgde levering

Ik bestel niet zo veel,maar telkens is het pikfijn in orde

Nog oude onderdelen (kraan) te koop

Perfect dat ik hier nog oude Gessi onderdelen kan krijgen. Snel bezorgd ook. Beter dan een nieuwe kraan kopen.

vlot

makkelijk te vinden en te bestellen, zeer vlotte bezorging

Nooit ontvangen

Geen artikelen ontvangen helaas

Zeer lang moeten wachten

Bij bestelling was de status ‘op voorraad ‘ heb toch meer dan 2 maanden moeten wachten alvorens ik de levering heb bekomen.

Geweldige aftersales service van Maarten!

Het interieur van onze doucheomstelkraan zat muurvast. Het ons door anderen geadviseerde onderdeel is prompt geleverd door Vervangingsmarkt. Bleek echter het verkeerde onderdeel, want paste niet. Op advies van Maarten ander onderdeel besteld en eerdere onderdeel geretourneerd en gerestitueerd. Juiste onderdeel lekt echter een beetje. Nu nog in gesprek met Maarten om dit te fixen. Heb er alle vertrouwen in dat dit opgelost gaat worden. Veel dank aan Maarten.

Perfecte dienstverlening

Het bestelproces en de levering verliepen vlekkeloos. In 1 woord perfect!

Volgens afspraak snel geleverd

Goed op de hoogte gehouden via mail over verloop order

alles compleet van het bekijken en bestellen van onderdelen

hoewel het geen nieuwe kraan is heb ik alles kunnen vinden en kunnen bestellen

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK