prima snel geleverd

uitstekend

Duidelijk bedrijf. Goede en vlotte afhandeling van mijn bestelling en duidelijke communicatie.

snel geleverd

Snel in huis, het voldoet aan de beschrijving

Juiste product, past perfect en snel geleverd.

Tot 2 keer toe onbruikbaar onderdeel

Tot 2 keer toe onbruikbaar onderdeel

perfect

Vandaag besteld, morgen in huis. Sneller kan niet. Geweldig.

Hier kon ik het onderdeel vinden!!

Het onderdeel is geleverd, maar een (technische) documentatie ontbrak. Heb zelf onderdelen met name uitlaatslang verwisseld! Verder weer een werkende Quooker

zeer snel geleverd

snelle levering in de avond besteld en de volgende dag al geleverd TOP

Via WhatsApp app geweldig geholpen met advies voor reparatie van mijn quooker

snel en goed

product voldeed aan mijn wensen

zeer goed

Zeer vlotte levering

goed geregeld

Helemaal tevreden

Alles volgens afspraak geleverd. Nog binnen de doorgegeven tijd. Daarnaast ook niet de duurste (ook niet onbelangrijk). Helemaal tevreden dus!

Besteld en dag nadien was het onderdeel al bij mij.

Perfect! Snelle levering

Goede ervaring. Zou jullie aanbevelen.

Vlotte correcte service

Gemakkelijk gevonden ook al kende ik de juiste benaming van het stukje niet. Ook snel geleverd.

Goed maar soms traag

Prima adviezen, snelle afhandeling van retour. Leverantie 2 tot 5 dagen is te traag.

Jammer verzendkosten bij verkeerd best onderdeel

Alles word snel en correct geleverd Alleen jammer al je het verkeerde onderdeel besteld dat je zelf de retour verzendkosten betaald Ik snap dat op zich best Maar als het onderdeel dan retour is En ik het goede onderdeel krijg Moet ik weer verzend kosten betalen Dat had denk niet gehoeven

Goede webside

Ik had een rubberen afdichtring voor een inbouwspoelbak (merk alape) besteld. Hier is lastig aan te komen maar uiteindelijk gevonden bij vervangingsmarkt. Niet snel geleverd maar dit hadden ze op voorhand door laten schemeren. Mijn geduld werd beloond.

Veren voor inbouwspots

Afbeeldingen zo goed dat je kon kiezen welke ik moest hebben en de juiste ontvangen.

Ik kreeg goede uitleg bij het product war ik zocht. Snel geleverd

Prima veren, goed verpakt en snel verzonden.

Zeer tevreden over het bedrijf en het geleverde product. Levering ging de eerste keer helemaal mis met DHL. Door Vervangingsmarkt werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en samen naar een oplossing gezocht.

Goed advies en snelle levering

Ik wist niet exact welk element ik nodig had. Via Whatsapp kreeg ik hier snel antwoord op met een passend advies.

Super geregeld

In eerste instantie had de verkeerde cartouche besteld. De andere dag kreeg ik alsnog de goeie. Snelle terugbetaling. Super.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK