Niet de goede klankdragers

E 8 plakdragers die ik ontving bij de post waren niet de dragers die ik dacht, besteld te hebben. Ik ging uit van Siematic-plankdragers. Ergens is er iets fout gegaan, wellicht bij mijzelf. In dat geval was het bestelproces niet duidelijk

Heel Goed

Snelle levering, juiste artikel, Top

produkt past prima

Dus vaker kijken of iets gerepareerd kan worden voordat ik iets weggooi

Goed zoals het hoort!

Omdat het Geberit bodemventiel van ons toilet na 23 jaar niet meer functioneerde moest deze vervangen worden. Via vervangingsmarkt.nl heb ik een nieuwer type besteld. Met behulp van een duidelijke uitleg heb ik deze zelf vervangen.

Gemakkelijk besteld en zeer snel geleverd.

Goede informatie en snelle service. Aan te bevelen.

Deskundig en snel geholpen

Goede en duidelijke voorlichting van een zekere naomi.

Levering goed verlopen.Franke Korfplug Rubber Turbo voldoet.

Aangenaam.

Bestelling onderdelen

Betrouwbare zaak en heel dienstverlenend en servicegericht. Aanbevolen.

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

zoals het moet zijn

De site is zeer volledig en duidelijk. De bestelling werd snel bevestigd en de verzending volgens planning de volgende dag in huis. Zeer netjes en goede prijzen!

goed aanbod

defect exemplaar snel kunnen vervangen voor een nieuw onderdeel. Mooi dat dit soort webshops er zijn.

Uitstekende service en levering

Via de website het betreffende onderdeel opgezocht en voor de zekerheid nog even met de klantenservice gebeld om er zeker van te zijn dat ik het goede onderdeel had. Goed geholpen en vervolgens makkelijk de bestelling geplaatst die snel geleverd is. Onderdeel vervangen en kraan werkt nu weer perfect. Aanrader!

Vlotte levering

Snel gevonden op de site. Snelle levering.

Mijn ervaring is heel goed van jullie bedrijf. Snel reageren op vragen en duidelijke antwoorden met oplossingen.

Snel en goed geleverd

Besteld en volgende dag in huis. Dus prima.

Altijd goed en snel

Een van de weinige met een afwijkend assortiment m.b.t. carrouselkastonderdelen

Tevreden met de producten .

Makkelijk bestellen via site. Vlug in huis. Top

Snelle service en toezending van het bestelde.

Bestelling gedaan online. Op de website was ook aandacht gevestigd om het rubberringetje van het Frankenfilter te controleren. Hierop heb ik gevraagd het ringetje bij te sturen. Ik kreeg een negatief antwoord en dat vond ik nu juist erg jammer op zo’n bedrag.

Keurig ondanks een sorteerfout bij DHL toch op tijd ontvangen.

Ik ben keurig op de hoogte gehouden door de Vervangingsmarkt.

Snel en duidelijk!

Binnenwerk Quooker nodig met redelijke spoed. Via dealers niet aan te komen. Had gedacht deze ergens snel op te halen. Uiteindelijk via vervangingsmarkt binnen 12uur na bestellen in huis met een duidelijk digitale handleiding. Helemaal top!

Perfect.

Top product, precies wat het moet zijn.

Kraanonderdeel besteld uitstekend advies gehad. Levering perfect hele fijne begeleiding. Fijn bedrijf.

Snelle levering!

Woensdagavond besteld en vrijdag al in huis!

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK