HET bedrijf dat je nodig hebt bij nieuwe onderdelen voor badkamer en keuken !

Sowieso is de internetsite van "Vervangingsmarkt" TOP ! En je kan makkelijk de gewenste onderdelen vinden. Voor evt. vragen kan je het beste mailen of chatten en desgewenst kan je ook nog bellen. En dat alles voor een prima prijs !

nieuw binnenwerk voor quooker kraan, prima hulp bij het vinden van de juiste en een duidelijke beschrijving top

Ondanks problemen met de koeriersdienst heeft Vervangingsmarkt.nl het netjes opgelost door een nieuw onderdeel te sturen.

blij dat ik de stop voor de spoelbak gevonden heb

Na veel zoeken heb ik bij jullie de stop van Franken voor de spoelbak in mijn keuken gevonden.

perfect dat je zelf defecte onderdelen kan bestellen en vervangen

Niet moeilijk doen, onderdeel opzoeken en vervangen

Makkelijk bestellen en de volgende dag gehaald!

Binnenwerk voor onze Horus Deux 01.101 besteld die ze op voorraad hadden! Zelf opgehaald en ook dat ging prima!

Gewoon goed

Dit was voor het eerst dat ik iets kocht bij Vervangingsmarkt ,het was allemaal snel en goed geregend zou hier zeker weer kopen.

Op tijd.en zonder problemen

Snelle levering. Tevreden klant.

Rubber ring besteld volgende dag in huis past perfect.

Goede ervaring maar na bestelling 3 weken wachttijd tot levering, wellicht door vakantie ?

Goed. Iets te lange wachttijd tot levering.

assortiment, leveringssnelheid ok!

razendsnelle orderbevestiging en bericht van beschikbaarheid. vriendelijke en professionele medewerkster in Bergschenhoek.

Ik zocht een artikel, vond het hier en had het zeer snel in huis.

juiste product goed afgeleverd

Ondanks dat de bestelling niet op zondag werd geleverd (wat wel op de website stond vermeld) is het product vlot geleverd

Zeer snel geleverd.

Vlotte afhandeling.

gemakkelijk, snel en correct

Eenviudig zoeken.

Duidelijke instructies voor het vervangen van het binnenwerk van mijn cookerkraan

Vlotte levering

Het bestelde onderdeel is zeer vlot geleverd. Een miniem onderdeel van de levering moest vervangen worden en is vrjwel direct nagestuurd. Perfecte service.

heb nog altijd niets ontvangen, vandaag en week geleden mijn bestelling geplaatst

zolang ik niets ontvang kan ik geen beoordeling geven

Prefecte afhandeling en snel

Precies wat ik zocht en snelle levering .

snel geleverd

Vandaag besteld, morgen in huis. Klopt helemaal.

goede service

Aan de hand van mijn foto en vage omschrijving heeft Monique toch het juiste onderdeel kunnen vinden voor me.

Zeer snel en goed geleverd Ook goed advies gehad

Goed en snel advies gehad en zeer snel geleverd

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK