Makkelijk en goedkoop

Handige site als je iets wilt vervangen in plaats van meteen alles nieuw te kopen En ook 'n stuk voordeliger

perfect

revisieset voor Damixa kraan van 17 jaar oud, nu gereviseerd anders moeten vervangen

TOP.

Voor de eerste keer iets besteld via een kennis en ben ontzettend tevreden. zeer snel geleverd. weet voor een volgende keer iets nodig heb bij de vervangingsmarkt kijken en bestelen TOP.

Perfecte service!

Alles snel en correct verlopen.

supersnel advies, snelle verzending

via whatsapp kreeg ik binnen een minuut al antwoord op mijn vraag welke gootsteenplug ik nodig had. De plug werd ook meteen opgestuurd, supergoede service!

Perfect.

De site is duidelijk, de papieren afwikkeling oké en ze hebben de produkten die je zoekt. Wat wil je meer als klant. Wat ik niet begrijp is hun naamsbekendheid. Die moet groter worden. Met mijn korf ben ik bij de diverse leverancies geweest met nul als uitkomst, tot dat ik privé een uitvoerder van een keukenbedrijf sprak en die mij op het spoor van jullie zette. Nadien heb ik de naam aan een aantal personen en bedrijven doorgegeven die ook zoekende waren. Waarom ( althans voor mij ) zo weinig naamsbekendheid voor een firma die voorziet in een grote behoefte van veel mensen?

Goede en snelle service

Snelle en duidelijke communicatie. Stipte levering.

Goede service en advies. Snelle levering

De site geeft al genoeg informatie om tot het juiste product te komen. Ook een mail met foto's werkt prima voor een juist advies. En binnen een dag had ik het juiste produkt in huis. Chapeau!

Lekker snel en precies wat ik zocht.

Lekker snelle levering en precies wat ik zocht.

gootsteen rooster

Snel en correct advies om vervanging te vinden

Percect

Ik heb gevonden wat ik nodig had voor een normale prijs en verzendkosten, volgende dag geleverd.

Geleverd wat ik besteld heb

Voordelig, uitgebreide keuze, snel geleverd

je vindt er alles

Als je iets nodig hebt dat je niet vindt, één adres: vervangingsmarkt!! De bestelling gaat vlot, de levering ook; in een 3-tal dagen had ik mijn bestelling

Snelle en goede levering

De rubberen ring, welke ik zocht, was goed omschreven, compleet met maten, Dit maakt het kiezen een stuk gemakkelijker.

Top en snelle levering

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van hun webshop en ben super tevreden.

Vlug en goed

Vandaag besteld morgen in huis

Weinig ervaring

Product is goed, maar de vervoerkosten die erbij komen wordt alles te duur.

levering gebeurde zoals het altijd zou moeten gebeuren. top

vlot geleverd zonder poespas

Helemaal top!

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd!

Snelle levering & duidelijke instructie, zelfs per video.

Snel geleverd en door de uitgebreide uitleg makkelijk te installeren. Ik ben heel blij met jullie!

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

Per ongeluk onze overloop afdichter van de spoelbak weggegooid en superslim dat we hem hier konden kopen: betaalbaar, goede info en snel geleverd. Top!

Net wat ik zoek.

De juiste onderdelen die ik nodig had.

fantastische advies en service

fantastische advies en service

Eerst verkeerd geleverd, fout goedgemaakt.

Ik had scharnieren besteld die niet meer op voorraad zijn. Er zijn toen vervangende scharnieren geleverd die in mijn geval niet bruikbaar waren. Er zijn toen kosteloos goede vervangende scharnieren opgestuurd. Wel een tip, op de website stond dat ze op voorraad waren, terwijl dat niet zo was.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK