Goedkoop en snel

Vandaag besteld, de volgende dag in huis. Originele vervangingsonderdelen zijn altijd duur, maar ik heb ze niet goedkoper kunnen vinden.

Duidelijke bestel site

Ideaal om onderdelen te vervangen

Uitstekend advies en snelle levering

Gebeld met het bedrijf ivm vervanging onderdeel Dornbragt inbouwkraan. Wanneer ik foto’s zstuurde zouden ze er na kijken. Direct gedaan paar uur later advies welk onderdeel ik moest hebben. Besteld: volgende dag in huis. En het was het goede onderdeel. Top advies en snelle service

Een uitkomst voor veel kleine gebreken waarbij een onderdeel vervangen moet worden

De prijs van onderdelen is het waard en voorkomt dat ik een hele nieuwe kraan moet aanschaffen. Het wordt gedetailleerd beschreven en erg goed en makkelijk te bestellen en snel bezorgd.

mooie handgrepen goede kwaliteit en snelle levering

super! klant is hier nog koning. :)

Top. In voorkomende situatie ga ik hier weer kopen.

Snelle reactie op vragen. Adequaat advies en leveren volgens afspraak binnen een dag.

Prima en snelle service

Prima service en snelle levering.

Snelle levering en goed!

Snelle correcte levering!

Overzichtelijk, veel produkten,

Naar verwachting prima

In 1 keer juiste onderdeel

Goede producten

Goede producten en niet te duur!

Prima in alle opzichten!

Bestelling makkelijk geplaatst op duidelijke en gebruikersvriendelijke website. Goed op de hoogte gehouden van verloop proces van levering. Snel geleverd en juiste bestelde product.

zeer goed

goeie service

Glaasje lampje wasemkap sneuvelde. Gezocht en kwam uit bij dit bedrijf. Besteld en de volgende dag al in de brievenbus. Top geregeld.

goede en snelle levering

mijn bestelling is goed en snel geleverd ben zeer tevreden

Heel makkelijk te vinden en snelle levering

SUPER

goede communicatie, snelle levering en goed product.

Zeer snel

De bestelling op de site ging heel eenvoudig en ik had de bestelling de volg dag al binnen

Prima, snelle levering.

Voor herhaling vatbaar

Snel

Prima materiaal en vlotte levering

Perfecte behandeling

Zeer netjes geholpen.

Fijn dat ik mijn prullenbak kon repareren en snelle levering

de experts zijn goed gedocumenteerd, kundig en helpen goed

Ik zocht een spindel voor een kraan van 6 jaar oud. Een merknaam of type nummer is vaak niet voldoende om de juiste te bestellen. Er bestaat ook nog iets als links of rechts draaiend. De adviseur pakte de tekening er bij en adviseerde mij de juiste. Zonder dit advies had ik de verkeerde besteld. Ouderwets goed geholpen!

Prima in orde

Duidelijke beschrijving van het artikel dat we nodig hadden. Bestelling plaatsen en betalen is makkelijk en veilig. De artikelen werden geleverd precies zoals gemeld. Super tevreden!

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK