Prima hulp en vlotte levering

Het is heel eenvoudig de juiste artikelen te bestellen met de hulp van deze winkel. Een dag later had ik de gevraagde artikelen al in huis!

Geweldig goed

Perfect. Kreeg zelfs nog navraag voor het goede type

100% tevreden

Zeer correct en volgens afspraak.

Goede vlotte levering

Graag achteraf betalen

supersnel ontvangen.

door de snelle levering hebben wij maar een paar uurtje zonder quooker gezeten, toppie

Op tijd en correct (verpakt) geleverd

Geberit type 212 correct en tijdig (verpakt) geleverd

Snel en efficiënt.

Meer moet dat niet zijn.

Top product en levering

Ik heb een perlator besteld voor mijn Quooker. Deze was perfect voor in de kraan. De levering ging voorspoedig. Was eenvoudig te bestellen en betalen.

Van bestellen tot bezorging helemaal top!

Sommige mensen vinden het allemaal wat prijzig, ik zeg altijd maar; beter te duur dan niet te koop. Beter een onderdeel vervangen dan een heel nieuw apparaat/item. Specialistische onderdelen die je niet in een doorsnee bouwmarkt gaat vinden.

Snelle en goede informatie via handige Whatsapp

Vlotte bestelling en levering

Vlot besteld en vlotte levering. Correct product

Prima op tijd geleverd

Goede website

goede prijs

Goede prijs en snelle levering

Duidelijke website, prima service

Fijne duidelijke website. Vervangend bodemventiel makkelijk gevonden. Snelle verzending en prima communicatie

Bestelling was langer onderweg dan gepland.

Artikel voldoet aan mijn verwachtingen. Ben alleen niet geïnformeerd dat de levering langer zou duren dan beschreven.

Meedenken

Via mail contact om het juiste product te vinden. Fijn opgepakt en link gestuurd om te bestellen.

Retourzending prima opgelost

Helaas bleken de glaasjes voor de onderbouw kast verlichtingsspots net niet te passen. Binnen enkele dagen was het totale aankoopbedrag teruggestort.

Erg prijzig.

Dezelfde gasdemper kost in België 86 euro.

Mooie keukenplintstrips

Verkleurde strips vervangen door mooie nieuwe. Pluspunt: in lengte van 5 meter te bestellen!

Goed geholpen per telefoon

juiste producten op tijd geleverd.

duidelijke instructie met tekening hoe product te vervangen

Gedaan wat er gevraagd wordt!

Prima. Er is gedaan wat er gevraagd wordt.

Zeer goe

50 Weg en bos