Vlot geleverd artikel voldoet aan de verwachting.

Uitstekende service naar klant doen niet moeilijk

Het bestelde artikel voldeed niet na uitleg per mail meteen nieuwe artikel toegestuurd

Snelle levering met de juiste producten

Product op website snel kunnen vinden en levering binnen 3’werkdagen met TT code. Zoals beloofd en het dus hoort.

Waardeloze service

Waardeloos geholpen door Maarten. Slangen besteld voor de quooker fusion, dat past blijkbaar niet op de quooker fusion classic, zelf geen idee waarom. Advies om dan maar quooker te benaderen en de retourkosten? Die zijn voor jezelf... ik raad dit bedrijf niet aan.

Snel en eenvoudig het Quooker onderdeel gekregen. De enige winkel waar we het konden ophalen.

Onvervangbaar

Zeer vlotte levering van het gevraagde product

Snel en goed

Juist producten knap

Wat bij een groot sanitair bedrijf niet lukte , was via jullie direct in orde Op nog geen week tijd had ik mijn onderdelen , zelfs met een plannetje bij

super snel..

snelle correcte levering

Uitermate tevreden

Wij hadden 2 filterkraantjes besteld bij vervangingsmarkt ivm verbouwing en deze werden snel geleverd. Alles zitjes in doosje wat evt ook in de brievenbus kon

Wc spoel mechanischme

Vond gemakkelijk en snel het spoelmechanishme voor mijn oude gerberit

goede service , snelle levering

Ik had nieuwe kraanhendels nodig, kreeg via de email de juiste informatie en kreeg de nieuwe hendels snel geleverd.

TOP heel snel geleverd

TOP heel snel geleverd

Snelle goede levering

Alvorens de bestelling te plaatsen kreeg ik goede uitleg , zelfs met foto’s . Bestelling was er supersnel en was keurig verpakt

Snelle levering mooi product

Duidelijke info en snelle service

Duidelijke info en snelle service

Betrouwbaar

Duidelijke webshop, snelle levering!

Duidelijke website, snelle levering

Bijzonder tevreden

Snelle service, juiste onderdeel geleverd.

goed product en snelle service

goed product en snelle service

uitstekend

zeer goede ervaring

Snel en correct

Levering binnen de 24u. Uitgebreid gamma.

Zeer snelle en goede levering.

Volgende dag al in huis. Goed op de hoogte gehouden via email.

Goed en deskundig advies

Vragen die ik had werden goed en deskundig beantwoord. Daarna kon ik snel het gewenste artikel bestellen waarna het heel snel werd geleverd, kortom perfect.

Snelle en betrouwbare levering

Snelle en betrouwbare levering van binnenwerk damixa keukenkraan

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK