top ervaring.

Een zeer klantvriendelijke site. Kun je het niet vinden? Stel de vraag digitaal aan een medewerker en binnen 24 uur antwoord. Precies het juiste product met code doorgegeven. Staat al klaar in je mandje. Bestellen en snel geleverd. Hoe eenvoudig kan het zijn.

prima geregeld

Eindelijk gevonden, keurig geleverd

Ik was lang op zoek naar Franke gootsteen pluggen en SieMatic plankdragers. Gevonden op goede website. Keurige levering op tijd

Zeer slagvaardig

Simpel bestellen en supersnel geleverd.

Top site

Goede beschrijving van het product!

Product binnen een dag thuis afgeleverd

De levering is gedaan zoals op website staat vermeld; voor 16:00uur besteld de volgende dag geleverd. Prima gedaan!

Correct

Alles is zeer duidelijk. En zeer correct afgehandeld.

Ze maken waar wat ze zeggen

Wanneer je weet waar je kan zoeken zijn vele problemen opgelost

Super levering!

Goed product en snelle levering

's-Avonds laat besteld en 's-middags al bezorgd. Prima product en het gaat hopelijk weer lang mee.

Fantasteriffic

They did exactly what they promised as soon as they could. Thanks.

Snel, Attent en betrokken

Contact met Vervangingsmarkt heb ik als zeer prettig ervaren. Het bestelde onderdeel werd snel geleverd en via email goed op hoogte gehouden over de voortgang. Helaas had ik het verkeerde onderdeel besteld, maar met behulp van Maarten werd het goede onderdeel toch gevonden. Deze besteld en weer dezelfde snelheid van levering. Verkeerde onderdeel kon gelijk retour worden gezonden. Een bedrijf wat met je meedenkt en een oplossing zoekt.

Snel en accuraat

Nieuwe onderdelen voor n quookerkraan besteld, na telefonisch contact. Deze zijn heel snel geleverd, in 1 dag. Ook nadat ikzelf n verkeerd artikel had besteld en ontvangen, is er binnen 1 dag het juiste geleverd en t retourartikel binnen 2 dagen gecrediteerd. Ook telefonisch ben ik heel vriendelijk geholpen en was Maarten erg behulpzaam. Dank nogmaals.

Zeer goed geholpen via whatsapp om juiste product te vinden.

Door foto's te sturen via whatsapp was snel duidelijk welk onderdeel moest worden vervangen. Binnen 2 dagen hadden wij het in huis. Onderdeel vervangen en kraan werkt weer perfect.

Snel en juist geleverd

Snel en juist geleverd

Echt perfect

Keurig geholpen aan het juiste onderdeel via de chat/mail. Vanmorgen onderdeel vervangen. Kraan als nieuw. Goed werk.

Snel en goede hulp klantenservice

Het product, een perlator van Perrin en Rowe, stond niet duidelijk op de foto. De medewerker herkende direct mijn probleem, legde uit waarom de nieuwe versie van kunstof was ipv metaal. Het bestelde werd na 2 dagen geleverd (dus niet direct verzonden of een dag later bezorgd dan beloofd) en werkt naar behoren. Al met al heel tevreden, want ook iets goedkoper dan de concurrent.

Snel gevonden wat ik zocht.

Top, snelle levering, duidelijke site.

Uitstekende omschrijving van het te verkopen product

Uitstekende omschrijving van het te verkopen product

Snel bezorgd

Snel bezorgd, item voldoet aan eisen

Duidelijke instructies

Ik zocht een zeefschaal voor in de keuken, maar had buiten het merk geen idee van de afmetingen. Op de website staan duidelijke instructies om erachter te komen welk product ik nodig had en toen het geleverd werd, bleek het perfect te passen.

Snel en correct!

Snel en correct!

Super snel bezorgd en precies goed!

Glazen plaatjes in spotjes besteld die binnen een dag waren. Echt super! Passen ook precies!

geweldig, doen wat ze beloven.

Zaterdags een pakje binnen gekregen, maandag gebeld dat het niet kompleet was. Dinsdag al het missende onderdeel ontvangen: TOP Service.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK