snelle en uitstekende levering

Ik heb twee artikelen besteld. Beide artikelen werden snel geleverd in een prima verpakking. Dat laatste is in deze tijd ook belangrijk; geen grote dozen met veel lucht.

Snelle en juiste levering

Ik heb een kap besteld waarin de software zit van Quooker. Door deze nieuwe kap kon mijn kraan weer herkend worden en heb ik deze prima kunnen installeren volgens de instructies.

Goed product snelle levering

Goed product snelle levering

Mooi product en snelle levering

niets ontvangen

niets ontvangen en ook geen leverdatum

Snel en origineel

Direct volgende dag in huis Makkelijk juiste onderdeel te zoeken op hun site

Aanrader

kwaliteits producten tegen scherpe prijzen. Goede comminicatie. Perfecte verpakking en verzending met track en trace

Grohe besteld, merkloos gekregen

Grohe mousseur besteld maar merkloos product ontvangen. Past wel, maar toch...

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen

??

Keukenkastjes supersnel gefikst

In mijn zoektocht naar nieuwe gasveren voor mijn keukenkastjes kwam ik eigenlijk al meteen hier terecht. Dankzij een handige handleiding kon ik de oude snel verwijderen en de nieuwe plaatsen die super snel geleverd waren ondanks de feestdagen.

Mooi op tijd en snel ontvangen tussen de feestdagen (kerst - nieuwjaarsdag) ontvangen

Al eerder bij Vervangingsmarkt artikelen besteld en op tijd geleverd zoals afgesproken. Bij de artikelen ook een duidelijke beschrijving / tekening aanwezig voor demontage en montage van de artikelen, zoals de laatst door mij bestelde regelunits voor een keukenkraan. Klasse, volgende keer zal ik zeker weer bij Vervangingsmarkt bestellen.

Snel, betaalbaar en superfijn advies

Oplossing gevonden in net dat ene moeilijk te vinden koppelstuk voor een kokend water boiler.

Prima levering

Snelle levering.

Snelle en correcte levering

Ondanks de feestdagen werd mijn bestelling snel geleverd.

geweldig

Medewerker Maarten heeft mij geadviseerd in het maken van een juiste keuze. Ik twijfelde bij de aankoop van een korfplug omdat de typenummers niet klopten. Na het opsturen van foto's van de gootsteenschaal heeft Maarten een ons het juiste type korfplug geadviseerd.

Snelheid en prijs/kwaliteit prima

Goede uitleg op website en de juiste originele Quooker onderdelen snel in huis.

Netjes geleverd maar set niet helemaal compleet.

Vervangingsveer besteld voor Wesco Pushboy. Volgens de website: De Wesco onderdeleneset bestaande uit 1x veer afmeting ca. 45mm 2x popnagel 2x borgringen 1x stalen ronde bus 1x montagehandleiding. De stalen ronde bus om de veer op zijn plaats te houden en de handleiding ontbraken. Handleiding was op youtube te vinden en in plaats van de ronde bus 5 tiewraps om de as gezet. Ik had hem eerst zonder tiewraps in elkaar gezet maar dan zit de veer niet goed en hangt de klep net 2cm open. Dus een hoop gepriegel. Uiteindelijk gelukt en de prullenbak is weer netjes maar niet helemaal perfect, vier sterren.

Goed advies!

Omdat het ingebouwde toilet doorliep op zoek naar een onderdeel. Met hulp van Peter het juiste onderdeel toegezonden gekregen. Deze kon eenvoudig ingebouwd worden

Ze maken waar wat ze beloven!

Het juiste onderdeel zoeken en bestellen gaat super makkelijk. Snelle levering!

Volgende dag geleverd

Gasveren besteld voor keukenkast. Volgende dag geleverd in nette verpakking.

Snel en netjes

Spannend dat we geen retour kunnen sturen als het toch de verkeerde maat is, maar gelukkig hadden we goed gemeten :)

Snelle levering, uitgebreid assortiment

Prima service en ondanks de feestdagen op tijd geleverd

Vooral blij dat er nog bedrijven zijn die vervangstukken aanbieden zodat zaken repareren nog mogelijk blijft.

De onderdelen zijn makkelijk te vinden

Eenvoudig om de onderdelen te vinden En het is snel in huis Helemaal tevreden

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.