Manque de descriptif sur le site frais de retour non pris en charge.

Hallo, ik ben nogal teleurgesteld omdat het product dat ik kocht identiek was op basis van de foto, maar niet de afmetingen... in tegenstelling tot alle andere sites die de afmetingen van het onderdeel in cm vermelden, evenals de compatibiliteit met het apparaat. Ik heb contact opgenomen met jullie klantenservice om een ​​retourbon te krijgen, maar die weigerden ze te verstrekken. Ze legden uit dat ik verantwoordelijk was voor de retourkosten en dat ze de afmetingen moesten vermelden op de duizenden producten die vervangingsmarkt.nl aanbiedt. Ik ben naar Poste.be gegaan en ze vragen me € 18 voor verzending met tracking. Is er geen mogelijkheid dat ze me een retourlabel kunnen sturen, gezien de beperkte informatie op het product? Bedankt, Dhr. Lhoist Gilles ±32496987954 Bonjour, je suis plutôt déçu car le produit acheté etait sur base de la photo identique mais pas les dimensions...contrairement à tous les autres sites qui eux propose les dimensions en cm de la pièce ainsi que de compatibilité avec l'appareil. J'ai contacté votre service client pour obtenir un bon de retour qu'il n'ont jamais voulu me délivrer, en m'expliquant que c'était à moi à payer les frais de retour et qu'il aurait beau faire de mettre les dimensions sur les milliers de produits proposés par vervangingsmarkt.nl. Je suis allé à la Poste.be et il me demande 18€ de frais avec suivis. N'y a t il pas moyen de m'envoyer une etiquette de retour compte tenu du peu d'informations sur le produits? Bien à vous, M Lhoist Gilles ±32496987954

• Nous recommanderiez-vous? Non

Doen wat ze beloven

Heel snel reageren en netjes te woord gestaan en kennis van zaken top.

Snelle levering!

Dag na de bestelling afgeleverd!

Besteld onderdeel snel en goed geleverd

Origineel vervangingsonderdeel makkelijk kunnen bestellen. Duidelijke beschrijving en onderdeelnummers erbij. Snel geleverd en goede service.

Goed product

Heb verlengset voor vaatwasser gekocht en de slangen waren makkelijk te installeren. Kan eindelijk mijn nieuwe vaatwasser gebruiken!

geweldig

benodigde product aanwezig en op voorraad. Goede zoekfunctie om het juiste product te vinden. perfecte uitleg hoe het product vervangen / gemaakt kan worden

Lieferung leicht verzögert, aber o.k.

Lieferung leicht verzögert, aber o.k. die Website könnte etwas landesspezifischer in der Sprache sein, ist an an vielen Stellen nur niederländisch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer goede ondersteuning

Via whatsapp diverse keren contact gehad met de klantenservice. Ik kreeg iedere keer zeer snel advies en ondersteuning. Mede dankzij deze goede support was het probleem met de afvoer van de gootsteen snel verholpen.

snelle service

Handig bedrijf

Reageren snel, perfect advies

Ik had een nieuwe korfplug nodig. Via de whatsapp merk en model van de spoelbak doorgegeven en prompt een linkje met de goede korfplug gekregen. Hetzelfde met de quooker mengkraan. Echt top.

Helemaal prima

Ik heb ontvangen wat ik heb besteld en het was er lekker vlot en goed verpakt. Geen klachten!

Prima product en snel geleverd.

Prima bedrijf.

Zeer snelle service

Toilet brillen besteld, volgende dag al thuisbezorgd.

Alles prima

Gemakkelijk besteld en snel geleverd

Excellent customer service

I ordered a (rather expensive) KWC hose with built-in LED. Unfortunately it was a DOA. As I live near Bergschenhoek I went there with the defective hose. It was checked and found to be faulty. It was exchanged for a working piece without any problem. I will do business with Vervangingsmarkt without hesitation

uitstekend

Ik bestelde een RVS Quooker service set, terwijl het chroom moest zijn. Gebeld, medewerker is naar magazijn gelopen en heeft de zending onderschept. Vriendelijk en directe actie.

Snelle en correcte levering

Ik heb de onderdelen makkelijk kunnen bestellen en ze zijn snel en correct geleverd. Een klein onderdeel was reeds in een groter onderdelen geschroefd, en dat was ook met een extra notitie aangegeven.

Alles past in eens

Na de handleiding gedownload te hebben was de plaatsing zo gebeurd

Product delivered in my mailbox on time. No problem with shipping to France. Thanks

Goede hulp en snelle levering

Ik kreeg direct hulp via whatsapp om het juiste onderdeel te kunnen vinden (uittrekslang voor een keukenkraan) en het werd dezelfde dag nog verzonden! Ik kon het de volgende dag al monteren.

Anderen kunnen puntje aan zuigen

Waar zal ik beginnen? 1e bestelling,door mij, niet goed. Zoveel duidelijk app contact gehad. Een kip zonder kop kunnen ze nog helpen. Super plus tevreden, alles tot in detail begeleid, vlot app contact. En de juiste onderdelen gelukkig nu onderweg dankzij hun! Groet de kip met kop onder zn arm uit Hoorn(nh)

Goede overzichtelijke site en prima ondersteuning

Mijn vraag is goed en snel beantwoord en levering is snel en efficiënt.

Super klantvriendelijk

Direct en correct advies over het probleem

De rubber ring was goed.

Top!!

correct en snel. Dank U.

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.