Snel

Snelle service en goede uitlegfoto's

Ten zeerste tevreden.

Na GAMMA en Praxis zonder resultaat even gegoogeld en Vervangingsmarkt gevonden. Ver was het een fluitje van een cent. Na een paar dagen kwam de bestelling binnen.

Onverwacht geweldig.

Op veel plekken gekeken voor vervanging van een 30jr. oude gootsteenzeef/stop. Deze was "op". Kwam op uw website. "heeft u de oude nog" ja.... en nog 5 of 6 vragen beantwoorden en het probleem was opgelost. EXACT dezelfde, nieuwe stop!! Aan te bevelen hoor. Vr. groet, M. de Noo, Geldermalsen.

Goed product

Product was geen voorraad product maar was sneller geleverd dan voorzien

Toujours rien reçu

À ce jour je n’ai aucune nouvelle de la commande

• Nous recommanderiez-vous? Non

Fantastisch geregeld

Kon onderwerp snel vinden en was makkelijk te bestellen

Keurig de vlgde dag geleverd zoals op de site stond!

Top, top, toppie!!!

Had glaasjes besteld voor inbouwspotjes. Helaas bleek ff later dat ik te weinig had besteld. Na enkele appjes was het opgelost. Binnen paar dagen per post alle glaasjes goed verpakt, ontvangen zònder extra verzendkosten! Gewoonweg super bedrijf met zeer klantvriendelijk, betrokken personeel!

Zeer adequaat in alles

Snelle levering uit een ruim gesorteerd assortiment.

Deskundig, goede en snelle service

Ik zocht naar een vervanging van het binnenwerk van een Kludi wastafelmengkraan uit 2001 , typenummer onbekend. "Vervangingsmarkt.nl" zocht voor mij e.e.a. uit bij Kludi en kwam met de juiste cartouche. Goede en snelle service.

Super snel geregeld

Binnen 1dag werd het pakketje al bezorgd.top.

Supersnel en correct geleverd

supergoed

Goede communicatie over de levering De levering binnen een dag zoals belooft

Precies wat ik zocht

Ik had nooit verwacht een heel specifiek onderdeel voor een 25 jaar oude keuken te kunnen vinden. Maar kijk. Perfect. Precies zoals op de foto. En supersnel geleverd.

Een onderdeel van de quooker was kapot. Maandag werd mijn bestelling opgepakt. Dinsdag werd deze bezorgd.

Maarten doet echt zijn best om het juiste onderdeel te vinden. Geweldig.

Snelle levering Top

Eerst via mail gevraagd of ik het juiste product zou gaan bestellen. Daarop razendsnel antwoord gekregen en bestelling geplaatst. Supersnelle levering

Snel advies en levering

Nergens het onderdeel te krijgen voor kraan Quooker (2008) maar bij vervangingsmarkt wel!

Zoals je verwacht en snel bovendien

Ik had Quooker onderdelen nodig die ik niet kon vinden bij Quooker zelf. Het werken met de plaatjes en nummers bij onderdelen werkt zeer goed. Bovendien werd snel geleverd wat handig is bij lekkage.

Vlugge en correcte levering

Geen enkele opmerking

Snel geleverd en precies wat ik zocht

Aan te bevelen

Duidelijke website inclusief installatie filmpjes Duidelijke communicatie mbt het bestel en lever proces

Très satisfait de mon expérience et des produits fournis

J'ai bien reçu mon article et suis très satisfait de la réactivité de vos services sur les réponses.

Bestelling werd snel en correct afgehandeld

Na levering ontving ik een duidelijke werkbeschrijving hoe het onderdeel vervangen moest worden. De vervangingsmarkt is wat mij betreft top.

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.