Bestellen en leveren tegen een goede prijs

Eerlijke prijs

Eerlijke prijs en snelle levering

Top!!

Na een telefoontje,onderdeel besteld,volgende dag geleverd.Vriendelijke man,.Top!!

Supersnel advies via WhatsApp. Levering onderdeel 1 dag later! Hele goede service!

Snelle correcte levering

Duidelijke website, goede prijs en snelle.levering.

snelle service met deskundig personeel

zoekend naar een nieuwe korfplug tbv een ronde Reginox spoelbak (2005) uitstekend geholpen door Driss die de betreffende art.nr's (oud en nieuw) uit zijn hoofd kende en ons de juiste kon leveren ...

Kijken, kopen, geleverd, monteren klaar

Kijken, kopen, geleverd, monteren klaar

Correct

Correcte afhandeling van de order

Supersnel antwoord op een vraag en daarna super snelle levering van het bestelde

Goede en snelle afhandeling van bestelling

Fijne kennismaking met dit bedrijf

Benodigde produkt besteld. Alles erg duidelijk en snel geleverd. Top service

Fijne duidelijke site

Prima alles op te zoeken en heel vlotte bezorging

De steun om de nodige onderdelen te vinden, een steun in de rug

Ongekend grote collectie, makkelijk te doorzoeken. Prima waarschuwingen en advies op elk niveau. Vooral het uitwisselen van maten, tekeningen en foto's maakt het vinden erg makkelijk. Dit wordt mijn aanrader.

Fijn bedrijf, snel geleverd.

Ik heb voor mijn Damixa kraan 2 rubberen ringen besteld en de volgende dag zijn ze keurig geleverd als brievenbuspakket. Ik heb 1 min puntje dat ik de bezorgkosten een beetje uit verhouding vind voor de prijs en gewicht van het product maar voor de rest alle lof.

Snel gevonden snel bezorgd

Dat dus

Goede materiaal kennis

Ik wist niet precies wat ik nodig had maar door persoonlijk advies en gestuurde foto’s wist het personeel precies wat ik nodig had en dat adviseerde ze mij te bestellen en ik heb het geplaatst, en ik had het goede product ontvangen. Dank jullie wel!

Snelle reactie en levering.

Top geregeld

Snelle levering goede prijs

met gemak en snel het gewenste product gevonden en minder dan 12 uur later al ontvangen!

Zie boven.

Erg snel geleverd

Juiste onderdelen redelijk geprijsd. Ook erg snel geleverd.

Netjes op tijd geleverd

Prima verpakt product en goed op de hoogte gehouden

Goede site, snelle levering

Ik kon goed vinden wat ik nodig had. en de juiste spullen werden snel geleverd. Probleem verholpen

Zeer snelle levering prijs perfect .

Mooi product goed verpakt

Uitstekende service

Reactie op mijn bestelling die niet overeenkwam met mijn informatie bij de informant

Goed en snel gereageerd.

Alleen de bezorging van DHL was slecht 3 dagen zitten wachten, vrijdag 21,25 pas bezorgd. Dit is een hele slechte bezorger , iets goedkoper als de post maar altijd later met bezorgen.

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.