korrekte und schnelle Bearbeitung

korrekte und schnelle Bearbeitung

vlotte levering, prima product.

Goed en vriendelijk geholpen met zeer goede uitleg welke mogelijkheden zijn

Makkelijk te bestellen

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk het juiste product gevonden en snelle levering

Prima site met goede service.

Ik heb wel een aantal weken op het artikel moeten wachten en dit werd niet vermeld bij de bestelling. Nadat ik hierover gebeld had werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang.

tevredenn

heeft wel langer geduurd dan verwacht

Compleet

Reparatieset voor quooker ok. Maar ook volledige montageinstructie op de site... Was niet te vinden op de Quooker site. Dus zeer tevreden!

ik had een vraag over mijn producten kreeg heel snel antwoordt en de volgende dag had ik het al in huis

Snelle correcte levering

Goede beschrijving op website. Rubber ring van 20 jaar geleden op voorraad. Acceptabele prijs.

Duidelijke website, snelle levering en goede informatie

Goede informatie

Had een trekschakelaar nodig ter vervanging oude. Via whatsapp info gevraagd en goede hulp hierbij gekregen.

Snelle deskundige levering.

Super geregeld

Het product was zo te installeren geen moeite hoeven doen.

Snelle levering en er werd mee gedacht voor eventuele andere mogelijkheden.

Geen problemen gehad

Prima advies

Prima advies en vlot antwoord op mijn vragen.

gewoon geen gedoe...leveren

top

Prima advies, snelle levering!

Lang gezocht naar vervanging van een korfplug. Via advies van Vervangingsmarkt de juiste gevonden.

Snelle correcte service

In de middag besteld volgende dag al afgeleverd

Vlotte afhandeling gunstig geprijsd

Kraanonderdeel is direct in voorraad en meteen verzonden.

Zeer tevreden over de orderbehandeling en beantwoording op onze telefonische vragen.

Is heel goed.

Goedemorgen ik heb een bestelling gedaan van een Blanco Korfplug 125590 het is de verkeerde die ik heb bestel kan ik het terug sturen ik zou graag een foto sturen Met vriendelijke groet Rita schalken

Weinig communicatie

Na de bestelling bleek dat de vervangingsmarkt het betreffende onderdeel ook in Denemarken moest bestellen. Ik moest vragen naar de status terwijl ik bij de bestelling al betaald had. Ik heb achteraf spijt van zo'n online bestelling, kopen bij een Vola dealer was beter geweest.

De onderdelen waren snel bij ons geleverd

Zeer prettig zodra je de factuur betaald hebt zijn de onderdelen snel binnen.

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.