Onderdeel snel geleverd, keurig verpakt.

Super klantvriendelijk telefonisch advies correct geleverd

Ik had een verlengstuk nodig voor de afvoerstop van een 15 jaar oude gootsteen, maar ik was niet zeker van het artikelnummer. Op basis van foto's op het internet had ik een.gok gedaan, maar omdat ik twijfelde toch maar even gebeld. De contactpersoon heeft het voor mij nagekeken en een paar minuten later terug gebeld : ik had mij vergist. Het juiste stuk werd een paar dagen later netjes afgeleverd. Topservice!

overzichtelijke cataloog

correcte levering en snel

Niet goed

Ik had alle gevraagde gegevens voor een nieuwe spoelbakplug in de keuken doorgegeven, moest er zelfs voor op mijn 80-jarige knieën om het getal aan de onderkant van de bak door te geven. En toch kwam er een verkeerde plug. Omdat in de voorwaarden staat dat niet geretouneerd mag worden, baal ik nu enorm. Zonde van het geld! Ga nu elders verder zoeken.

uitstekend

snel en efficiënt

Zonder problemen snel geleverd

Zonder problemen snel geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Erg goed

prima service en levering volgens afspraak

Nergens anders te krijgen

Top en snel geleverd

Goede voorlichting en service, ontvangen product toch onbruikbaar

Besteld, een spoelbakkorfzeefje Door u duidelijk gesteld, controleer goed of u de goede bestelt. Alle opgegeven maten kwamen overeen. 1 Maat was niet door u vermeld, de hoogte van de afsluitring onder de korf. Die moet ca. 4 mm zijn, de geleverde is ca. 1 mm hoog. Met als resultaat, korfje sluit nu niet het spoelbakgat af. Resumé, doordat 1 maat in opgave ontbrak, konden we die niet kontroleren en hebben we het risico genomen, dat ook dit zeefje voor ons bruikbaar zou kunnen zijn. Resultaat, 1 nieuw korfje ligt ongebruikt in de lade.

Zonder probleem besteld en opgehaald

Alles loopt gemakkelijk en was vriendelijk afgegeven

Product precies zoals omschreven

Onderdeel paste perfect!

Het gekochte Quooker onderdeel paste perfect, handig met het juiste speciale gereedschap geleverd.

Vandaag m'n klant geholpen. Alles paste perfect.

Redelijk snelle levering. Alles prima in orde!

zeer correcte en snelle afhandeling

1 foto via WhatsApp en meteen een reactie met de mogelijkheden.

Ik twijfelde voor het onderdeel dat ik nodig had. ik nam contact op en kreeg meteen het juiste advies en zo kocht ik een nieuw onderdeel zonder probleem. Netjes verpakt en snelle levering.

Top winkel heel fijne behandeling mensen met kennis

Fijne winkel mensen met verstand van zake

snel

Niettegenstaande ik recht had op gratis verzending (vanaf 100 €) werd toch verzendingskosten aangerekend.

Duidelijke communicatie . Je weet waar je aan toe bent.

Levering heel snel,product voordelig

Snel en goed.

Goed ontvangen.

Snel besteld, snel geleverd

Snel besteld, na 2 dagen het onderdeel in de bus. Top!

Product was in orde, levering niet.

de siye gaf aan voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis, daar ga je van uit en werd ook in de bevestiging geschreven, echte de praktijk wa anders. Produkt werd een dag later bezorgd wat een tegenvaller was, moest hierdoo het herstel en gebruik van het apparaat ook voor 1 dag uitstellen.

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.