snelle afhandeling. Bij vragen direct antwoord.

Handige Whatsapp klantenservice hielp me direct en snel

Door foto's van mijn kraan te sturen via Whatsapp kreeg ik al snel het vervangende onderdeel door en kon ik deze bestellen. Volgende dag al in de brievenbus.

Supergoed geholpen via de chat en snelle levering. TOP!

Supergoed geholpen via de chat en snelle levering. TOP! Wist niet goed wat ik precies moest hebben en zo was t snel duidelijk.

Snelle levering en groot assortiment

Vervangingsmarkt heeft een groot assortiment onderdelen van allerlei merken kranen en de bestelling wordt supersnel uitgeleverd.

Plezierig contact en deskundig advies

Goed geholpen en meegedacht, toen de aanvankelijke storing niet de oorzaak bleek te zijn. Plezierig contact per mail en snelle reactie.

Onderdelen makkelijk te vinden op website

Onderdelen nodig voor kranen dan ben je bij de Vervangingsmarkt op het juiste adres Snelle levering.

prima artikel en snel geleverd

als omschreven was de ervaring prima. Ik zal zeker bij een volgende gelegenheid terugkomen.

Snelle levering van de originele onderdelen..

Had wat speciale onderdelen nodig van een gerenomeerd merk. De vervangings markt kon de onderdelen leveren voor een sterk gereduceerde prijs. Goed gedaan Vervangingsmarkt.

Hebben snel en adequaat gereageerd op mijn vragen. Snelle service.

Snelle en correcte levering

Snel en correcte levering

We hadden de verkeerde kleur besteld, maar door een vriendelijke medewerker via WhatsApp foto van oude kraan gestuurd, en zo konden we de goede kleur bestellen. Hele goede service. En vriendelijk personeel.

Fijne ervaring ,alles correct verlopen

Een zeer klein onderdeeltje van een kraan ,niet online te verkrijgen in België……alleen te bestellen bij handelaar 3 tot 5 weken wachten ….bij jullie binnen de 5 dagen top

Kom volgende keer terug!

Keurig geholpen

Keurig en adequaat geholpen

Super geholpen

Snelle levering echt top

Zeer goede service en snelle levering

Telef. direct juiste antwoorden en duidelijke afspraken en direct beantwoording via e-mail en correcte levering binnen 1 dag. Super,,

als ik iets nodig heb zal ik zeker terug bestellen

het juiste product geleverd op tijd en op de juiste plaats afgeleverd

Vertrouwd en Snel!

Het product snel kunnen vinden en bestellen. Volgende dag in huis, en keurig verpakt. Wat wil je nog meer?

Het bestelde is geleverd.

Allemaal prima geregeld. Wat ik alleen niet begrijp is dat je 3,95 aan verzendkosten moet betalen voor een levering in de brievenbus enveloppe. Is mijn inziens niet reëel.

Perfecte Service

Snelle en correcte afhandeling van zowel bestelling als levering,

top

zeer goed

Snelle en juiste levering

Goede en juiste levering

Wat een snelle levering, helemaal top!

Mijn bestelde fietsonderdeel is wel heel rap thuis afgeleverd. Gewoon heel erg fijn. Ik ga zeker vaker gebruik maken van jullie flits-service.

Gezocht en gevonden bij vervangingsmarkt

Ik zocht naar onderdeel van minstens 20 jaren oude kraan. Makkelijk kunnen vinden op site vervangingsmarkt. Besteld en de dag erna keurig geleverd.

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.