Levert ook bijna onvindbare onderdelen

Ik was op zoek naar een koppelblokje voor de stangen van een waste ( bediening van de wasbakafvoer). Alleen bij vervangingsmarkt vond ik dat, zonder dat ik de hele bediening moest kopen en vervangen.

Zeer specifiek onderdeel van een kraan snel geleverd en snelle beantwoording op vraag per mail.

Afgebroken pal in designkraan, moeilijk te vinden maar hier gewoon op voorraad en snel in huis!

Super.

Had zelf net niet, dus niet online de juiste scharnieren besteld. Gebeld. Direct en juist opgelost. Vriendelijk, efficiënt. Dank.

Zeer goed geholpen

Het onderdeel dat ik nodig had, was niet meer in de oude vorm beschikbaar. De verkoper heeft vervolgens uitgezocht welke ik nu wel kon gebruiken. Dat heeft hij op een zorgvuldige en vriendelijke manier gedaan.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering zoals eerder.

Correcte levering

Toen het gevraagde onderdeel niet leverbaar was bood Vervangingsmarkt veel contact en service.

Snelle levering, mooie prijs en juiste product.

Alle kennis en huis en zeer behulpzaam!

Ik bestelde een onderdeel van een kraan, nergens anders te vinden, maar Vervangingsmarkt.nl had het op voorraad. De volgende dag al geleverd. Helaas bleek de kraan dusdanig vast te zitten dat het onderdeel niet geplaatst kon worden, ondanks de geweldige tips die ik kreeg. Uiteindelijk kon ik het onderdeel terug sturen en ik kreeg keurig het geld terug gestort. Toch werd ik nog even gebeld door een collega, die nog met me mee heeft gedacht. Commercieel sterk natuurlijk, maar vooral ook zeer klantgericht. Persoonlijke service die helaas tegenwoordig ver te zoeken is. Zou ik het bedrijf aanbevelen? Absoluut!

super

Ene dag besteld, volgende dag geleverd

Snelle levering en alles goed afgehandeld.

Prima snelle levering en goede informatie

Wij hebben twee hailo afvalemmers besteld. Die moeten passen in de houder onder het aanrecht. Met de productcode van Hailo op de emmers en de info van vervanginsmarkt heel makkelijk te vinden. Prima geregeld en snel geleverd.

Efficient en snel

Efficient en snel

Heel vlot

Heel makkelijk om je product te vinden verzending snel binnen

Snelle, correcte levering

Zie hiervoor. Ik vond het kraanstuk verhoudingsgewijs wel duur….

Duidelijke informatie op site en snel toegestuurd

Ik zocht een nieuw kunststof inzetbakje voor in mijn spoelbak. Op de site staan de afmetingen goed omschreven, zodat ik wist welk type ik moest nemen. Makkelijk bestelproces en snel toegestuurd.

Goed advies, uitleg, snelle levering en after sales support !

Goed advies, uitleg, snelle levering en after sales support !

Goed service

Prima advies, goed geregeld, prima kwaliteit !

Telefonisch overleg en advies Zeer goede en klantvriendelijke medewerker.

Super service en alles mooi op tijd

Onderdeel was stuk. Gebeld en onderdeel werd meteen opnieuw verstuurd nadat ik foto had opgestuurd. Prima service en alles mooi op zeer korte tijd. Top!!

behulpzaam, vlugge levertermijn met originele onderdelen!

behulpzaam, vlugge levertermijn met originele onderdelen!

Prima onderdeel en vlot geleverd

Had onderdeel keukenkastcarrousel nodig. Besteld en vlot geleverd. De prijs viel wat tegen Na vervanging van het onderdeel functioneerde de carrousel als van ouds

Snelle levering prima

Zonder problemen geleverd

Groot assortiment, prima prijzen, vlotte levering

Top product en vlotte afwikkeling

Nvt

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.