Top bedrijf snel leveren

Goed bedrijf

Prima spullen en op tijd geleverd

Snelle goede levering!

Na online bestelling, direct via de mail een bevestiging. Duidelijk wat de levering inhoud en hoe deze geleverd wordt. De bestelling wordt zeer snel via post.nl geleverd.

positieve ervaring.

Alles op tijd en volgens afspraak geleverd.

Toppie

Wist niet welk type onderdeel ik moest hebben, binnen de kortste tijd had ik antwoord, welke het moest zijn, daarna gelijk besteld. Had al ervaring met dit bedrijf, hebben ons wederom niet teleurgesteld Snelle levering

TOP

Super snel en betrouwbaar top bedrijf !!

aankoop ging prima, maar info op de website te summier

Aankoop was een beetje een gok omdat de specs van het onderdeel op de website ontbreken en er ook geen foto bij stond. Bleek uiteindelijk het juiste te zijn. Verder prima ervaring.

oké

tevreden

Op de website had ik snel gevonden wat ik nodig had. Ik werd snel geholpen en ontving mijn bestelling veel eerder dan ik verwachte. Ook de Track and Trace werkte goed.

Snel en hulpvaardig

Snelle levering, goed advies

2e maal dat ik er wat bestel. Dat zegt al genoeg ! Snelle levering. Toppie !

ben zeer tevreden

prima verzorgd

Goed product, vlotte afhandeling

Prima ervaring met dit bedrijf. Goed geholpen!

Snelle reactie en service.

Past precies

Lang gezocht naar een speciale afsluiter van onze kraan. Gevonden niet de goedkoopste maar wel degelijk.

Goed advies, behulpzaam, snel Gewoon perfect ,

In één woord, perfect (zoals het hoort)

Duidelijke product omschrijving, snelle levering

Geweldig snelle levering.

Prima webshop

geen problemen

Zeer tevreden.

Vlugge levering.

Niets

Niets mis mee!

snelle levering en een grote sortering

de webwinkel had een product voor een 20 jaar oude keuken

heel goed en snel

artikels waren precies wat ik wou

Hele goede service

Er ging iets niet goed met verzenden en meteen dezelfde dag met een andere bezorgdienst nogmaals gestuurd en dat ging wel goed. Echt netjes.

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.