Snelle service tegen scherpe prijzen.

Groot assortiment onderdelen, eenvoudig te bestellen tegen scherpe prijzen, snel in huis. Aanrader!

Ik had een onderdeel nodig van een Dornbracht inbouwkraan, via de chat het juiste onderdeel gevonden en snel in de brievenbus gekregen.

Ze doen wat ze zeggen

Makkelijk zoeken naar de juiste artikelen Goede beschrijving Incl. montagehandleiding op de website!!

Heb nog niks ondangen

Na 5 dagen niks in huis en was op vooraad gewoon waardeloos

Artikel snel gevonden en dag later in huis.

Doen wat ze beloven.

Goede service, alleen probleem hier is niet opgelost

Kraan blijft lekken ondanks zoveelste ringetje. Moet wel juiste zijn, maar probleem is niet verholpen.

Snelle behandeling

geen passende o ring ontvangen voor bongio kraan

geen passende o ring ontvangen voor bongio kraan helaas

Dweilprofiel bij hen gekocht. Past precies en de volgende dag binnen, wat wil je nog meer.

Goede documentatie.

Snelle levering.

Beloofde afspraken werden 100% nagekomen

Had met spoed een onderdeel nodig. Deze wer met een zeer korte levertijd afgeleverd.

goed en snel geleverd, top

Ik was al tijden op zoek naar een korfplug. Bij Vervangingsmarkt hadden ze de juiste. ‘s middags besteld, de volgende dag in huis. Heel blij mee.

mijn Quooker zelf gereviseerd dankzij vervangingsmarkt.nl

na het niet meer werken van mijn verouderde Quooker (Pro3-VAC zonder e) via vervangingsmarkt een nieuw binnenwerk en een nieuwe kap besteld. Door de mogelijkheid van het ingeven van je serienummer zorgen ze ervoor dat je de juiste passende spullen krijgt. kwartiertje sleutelen (een Quooker zit simpel in elkaar) en ik heb op t vat na een nieuwe Quooker!

Snelle en correcte levering

Bestelling werd snel geleverd binnen de afgesproken tijd

Super klantvriendelijk

Heel snelle reactie na mijn vraag om info voor aankoop. Daarna snelle afhandeling van bestelling.

Eerste kennismaking is prima

Levering sneller dan verwacht!!! Groot assortiment

Super bedrijf

De ervaren medewerkers weten precies wat je bedoelt en wordt vlot afgewerkt en opgestuurd.

Goede kwaliteit en service

Goede kwaliteit en sevice snelle bezorging

Juiste artikel, nette prijs en snel geleverd

Heel goed !.

Juiste materiaal en op tijd geleverd

Verpakking had wel efficiënter gekund

Perfecte service

Klantvriendelijk bedrijf en heel snelle service. Chapeau.

Savonds besteld voor ik het wist smiddags al in huis dag erop

Verlengset besteld, was verrassend snel binnen had hem op tijd besteld maar was al na een halve dag binnen

goede ervaring

Goed overzichtige site,snelle levering kom je er niet uit kun je ze altijd bellen voor advies ,dus gewoon TOP

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.