Heel goed gegaan, zonder problemen

Vlotte bestelling en snelle levering.

Snelle afhandeling, alleen jammer dat jullie plaats waar je je spullen af kan halen.

Super goed en snel geholpen!

Na het opsturen van foto’s en een artikelnummer werd het onderdeel een dag later thuis bezorgd.

Besteld, betaald en snel bezorgt

Uitstekend.

Bij het bestelde mengventiel ontbrak een keerklepje. Dat werd zonder gezeur dezelfde dag nog nageleverd. Top!

Snel korrekt en goed geprijsd

Mooi ingepakt en onbeschadigd ontvangen

Prima leverancier

Prettig om snel product te vinden

Lastig

Maandag 18 december besteld, vandaag 22 december nog niet binnen!

Correct geleverd

Goed advies gekregen, snelle levering en op tijd.

Snel en professioneel

Goede website, onderdeel past perfect en snel geleverd.

Goede en snelle service

Top bedrijf

Betrouwbaar, behulpzaam en snelle levering

Goed en snel

Goed snel maar niet in het Frans

Handig en correct

Zeer correct en uitermate snel geleverd

Bestelling volgende dag al bezorgd. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Topzaak supersnel!!

Zeer snel, afhalen: om 10 uur besteld, om 11 uur lag het klaar. Verzenden: vrijdagmiddag besteld: zaterdag in de brievenbus. Dit alles natuurlijk wel op voorwaarde dat het artikel in het magazijn aanwezig is.

Prima service!

"Gewoon" zoals het hoort!

Prima op tijd ontvangen.

Snelle service en vooral gemakkelijk

Vooral gewoon kijken en ervaren. Is echt de moeite waard

Snelle levering, prima product

Product was eenvoudig te vinden op de site

Snelle en correcte levering

Makkelijk het artikel te vinden, bestellen is eenvoudig en levering volgens afspraak met de juiste artikelen

zeer effectief

Ik had nog niet eerder besteld bij dit bedrijf. De eerste ervaring is zeer goed. Artikel was makkelijk te vinden en de bestelling was binnen enkele dagen en i goede orde ontvangen.

snel en complete levering

Prima benaderbaar in web site en telefonisch

De eerste keer via vervangingsmarkt onderdelen besteld waarbij direct advies aan toegevoegd werd. Dik tevreden

Goed snel geleverd

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.