Ruim assortiment snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering van onderdeel KWC Kraan. Prijs was wel hoog tov van andere aanbieder maar die had product niet op voorraad

Zeer snel en correct.

Ik had helaas een verkeerde maat opgegeven bij mijn bestelling. Zij hebben dit keurig voor mij opgelost

Probleemloze en snelle levering.

Een probleemloze snelle levering.

Makelijk besteld en snel geleverd

goed en makkelijk

goed en makkelijk is het enigste wat ik kan vermelden.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Prima service!

We waren op zoek naar een onderdeel (perlator) van een keukenkraan maar het was niet helemaal duidelijk om welk merk kraan het ging. Na het opsturen van foto's en maten van het onderdeel heeft vervangingsmarkt het juiste onderdeel weten te vinden. We mochten zelfs het onderdeel terug sturen als het niet zou passen. Dat was niet nodig, het onderdeel past exact en de kraan werkt weer als vanouds. Tevreden klant!

Snelle levering van het product

Snelle levering maar de materiaal keuze niet te vinden op de site groom of rvs

Fantastische service

Nu voor de tweede keer jullie services gebruikt. Jullie medewerker Maarten is "spot-on". Snel response, accuraat, werkelijk goed. Ook de tweede korfplug, die hij beoordeelde op een foto, was de juiste. Mijn dochter was erg blij.

Snel en betrouwbaar geleverd.

Zeer goed en gauw geleverd, dat is toch wat een klant graag verlangd. En daar ben ik heel blij mee.

Van bestelling tot levering, zo ook persoonlijk contact, In één woord Top.

zeer goed

super snel geregeld groeten henk

Zeer behulpzaam

De goede materialen gestuurd. Mijn kraan is weer perfect

De dag na de bestelling inhoud compleet binnen gekregen. Ga zo door!

Snelle levering en correcte prijs

Snel en keurige levering.

Proffesional!

Een onderdeel van onze carrousel kast was gebroken. De hele inhoud uitgepakt en we hadden geen idee wat moest gebeuren. De Grando keuken gaf een tip over de vervangingsmarkt en zo kregen wij het goede onderdeel

Direct, accuraat en behulpzaam

Op een vraag van mij werd snel gereageerd met de aanbeveling van het juiste product. Het werd al de volgende dag bezorgd. Ook op een vervolgvraag werd snel en adequaat gereageerd.

snelle correcte bestelling ontvangen

Snelle correcte bestelling ontvangen

Supersnel en netjes geleverd

Duidelijke produktinformatie op de website. Makkelijk bestellen. En ook nog snel geleverd. Heel tevreden.

Grote keuze en vlotte afhandeling.

Zeefkorf

Zeer snelle levering

Ik was op zoek naar een onderdeel, door duidelijke omschrijving en maatvoering op de site was het onderdeel snel gevonden. Goed op de hoogte gehouden voor wat betreft verzending. Product voldoet aan alle verwachtingen.

uitstekend

snelle levering volgende dag ondanks late bestelling

Past perfect

Past goed

Artikelen besteld voor goede prijs en de andere dag al op de deurmat. Keurige informatie over de bestelling! Zee tevreden

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.