doen wat ze beloven supersnel geleverd dikke duim

Onderdeel besteld mailtje terug gehad ( serie nr vergeten ) Nr doorgegeven volgende dag geleverd

Prima bestelproces en snelle levering.

Het bestellen en betalen gaat makkelijk, vervolgens krijg je goede info over de verzending van het brievenbus pakketje. Prijs was ook goed en laag tov andere webwinkels.

Bestelling snel geleverd via de brievenbus

Mijn bestelling is zoals was aangegeven netjes op tijd geleverd via de brievenbus.

Geweldig bedrijf! Veel kennis van de producten en een pijlsnelle service!

Had onderdeeltje nodig voor zeeppomp op aanrecht. Men wist precies waarover ik sprak en ik kreeg advies om bepaald artikelnummer te bestellen. En toen werd het ook nog eens zeer snel geleverd.

Snelle levering van prima plintklemmen voor bescheiden prijs.

Geweldige service

Prima service en snel geleverd

Werkt prima. Gelukkig hoef ik niet alles te vervangen maar kan volstaan met 1 onderdeel. Ben heel tevreden.

Vakkundig advies

Men neemt de tijd ( en dat bedoel ik positief ) , ik heb toch wel 5 maal een antwoord gekregen en het probleem was opgelost.

heel goed

snelle levering, precies wat ik besteld had

Perfekt

Artiekel klop volledig en snelle levering

Vlotte levering

Prima inzetbakje voor mijn gootsteen.

Medewerker is vriendelijk, ter zake kundig en informatief!

Goed advies en snelle leverering

Dat wat je verwacht (en wenst)

Snel geleverd , goed verpakt

Snel geleverd helaas , moest het retour zenden en na 2 dagen al geld terug gestort heel netjes afgehandeld

Supersnel

Prima bedrijf

Geweldig goed geholpen

Vriendelijk geduld

Na een fijn gesprek aan de telefoon, snel besteld en de volgende dag al geleverd gekregen toppie.

snelle reactie en goed advies.

Om een keukenvarrousel te repareren had ik 2 platen en mogelijk een as nodig. Op hun advies alkem de platwn besteld omdat lrvertijd toch snel was. Het paste zonder problemen op de oude as.

Goede service!

Uitstekende service!

Snel, goed advies

Zie boven. Alleen wat duurder dan de bouwmarkt.

op en top in orde

duidelijke site die producten en specificaties aangeeft vlotte bestelling en betaling levering volgens de voorgestelde termijn product volledig gelijk aan voorstelling op website

Precies gevonden wat we zochten

Bij onze keuken waren de gasveren versleten, leverancier van de keuken kon er niet meer aan komen, ze bedachten een alternatief á € 800,-. Schandalig veel geld voor een stel kapotte gasveren, gelukkig bood vervangingsmarkt.NL uitkomst! Onze kastjes sluiten weer perfect met nieuwe gasveren.

Super service

's Middags besteld en de volgende dag rond het middaguur in huis. Super.

Topzaak

Zij hebben alles op het gebied van keukenonderdelen

Snel & Goed!

Gemakkelijk te bestellen op de site, en supersnel geleverd! Dus top gedaan!

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.