Afspraak wordt top ingevuld, verpakking top

Zeer goed, duidelijk en snellelevering

Getipt door keuken leverancier over deze website . Correcte en sneller levering ! Aan te bevelen

Verzendtijd zou wat mij betreft wat korter mogen zijn.

Reageert snel, communiceert goed & is flexibel

Ik had per ongeluk het verkeerde artikel besteld en dit vrij snel gemeld na bestellen. Gelukkig was dit geen probleem en kon de bestelling aangepast worden. Ook op de vraag over de verwachte levering werd snel gereageerd. Kortom een goede ervaring.

Niet kopen

Geef nooit recensies zelfs niet op Ali expres maar dit dit slaat alles ik ga het niet eens gebruiken

Hoop bijna op een volgend defect...

Technische vraag op zondagavond via whatsapp gesteld, op maandagochtend direct om 7 uur al het juiste antwoord. Daarna goed advies over de juiste wijze van demonteren van het te vervangen onderdeel, prettig werken zo!

Zeer vriendelijk en service gericht

Nadat ik een verkeerd artikel had besteld, is dit keurig opgelost door vervangingsmarkt. Geweldig. Zeker aan te bevelen.

Precies wat ik zocht en snel geleverd

Ik zocht een onderdeel voor een kraan. Een nieuwe kraan zou honderden euro's hebben gekost - dankzij dit onderdeel was ik een stuk goedkoper uit. Conclusie: ik ben heel blij met de vervangingsmarkt.

Goed advies en snelle levering

Foto’s toegestuurd voor vervangend artikel. Heel tevreden over maatwerk advies. Dag erna al ontvangen.

Goede site

Goede uitleg

Nette service

Goede levering op redelijk korte termijn

Slecht product geleverd

Ik had een perlatorsleutel besteld die op de foto van metaal lijkt. Bleek van kunststof te zijn en bij het eerste gebruik al kapot. Begrijpelijk want iets kracht zetten met een kunststof ding met pinnetjes in een (in dit geval) kraan is gedoemd te mislukken. En dat voor bijna 20 euro (incl. Verzenden) Dit soort sleutels zou niet verkocht moeten worden van kunststof Hij is wel prima geleverd. Dus het ligt niet aan de winkel maar aan het product

Mijn kraan lekte en na grondig speurwerk kwam ik uit bij vervangingsmarkt.nl Hier stond precies omschreven wat het probleem was en zei hadden het juiste vervangende artikel voor een schappelijke prijs. Na de bestelling was dit onderdeel binnen 2 dagen binnen. Het onderdeel vervangen en probleem opgelost.

Goed en snel

Alles werd mooi op tijd en correct geleverd.

Snel en zeer goed, voor een kleine pris.

Ik heb min onderdelen snel en gemakkelijk gevonden op jullie Web site. De bestellind was eenvoudig en del evering snel.

Goed advies

Goede ondersteuning bij het vinden van de juiste korfplug en snelle service.

Personeel top

Ik kwam er niet uit maar de man heeft mijn supper geholpen echt top

Goed geïnformeerd en snelle levering

Ik had een onderdeel nodig voor mij. Quooker kraan. Deze was kapot en vervangingsmarkt was de enige online shop met het onderdeel. Ik ben goed geïnformeerd en het onderdeel was er de volgende dag al. De kraan is weer gemaakt!

Prima en snelle service!

Probleem met verzendkosten snel en naar tevredenheid opgelost!

Precies wat ik zocht!

In plaats van een hele Quooker mengkraan te vervangen, vond ik hier her juiste onderdeel. En belangrijkste nog, inclusief heldere handleiding waarin stap voor stap werd uitgelegd. Ook telefonisch prima hulp gehad! Heeft me paar honderd euro bespaard

goed en snel

zie boven

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.