Uitgebreide keuze en precieze omschrijving

Uitstekende mogelijkheid om onderdelen terug te vinden , misschien sommige ietsje duur .

Doen wat ,e beloven.

Prima service.

Enige webshop met de vervangingsonderdelen die ik nog had.

Makkelijke webshop en super snel geregeld en verzonden.

Goed geholpen en klacht opgelost

Alles verliep correct

goede communicatie,verzending en afgeleverd product niks op aan te merken.

Duidelijk en snel.. top service

Duidelijk en snel.. gewoon TOP

Top.

Makkelijk zoeken op website en vlotte levering.

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd om

Vlotte levering

Vandaag besteld en morgen geleverd , top

Goede communicatie en snelle levering

Supersnel verzonden

geweldig

Goed advies; snelle levering en mooi product voor een goede prijs

Levering afstandsbediening duurde lang en bleek niet te werken

DE keuken led-verlichting werkte niet meer. Omdat ik vermoedde dat de afstandsbediening defect was bestelde ik eenzelfde afstandsbediening bij Vervangingsmarkt. Na ca 4 weken werd de afstandsbediening geleverd. Een gebruiksaanwijzing ontbrak. Van anderen moest ik vernemen dat een bepaalde handeling vereist is om de ab te connecten aan de ontvanger. De verlichting ging echter niet aan met deze ab. Uiteindelijk ben ik naar de keukenstudio gegaan waar we de keuken 4 jaar geleden kochten. Ook daar bleek de ab van Vervangingsmarkt niet te werken. Ik kocht daar een nieuwe ab die wel bleek te werken.

Geleverde product is anders dan omschreven

Waardeloos: het geleverde product was van ander materiaal (plastic ipv pvc) en had een andere afmeting dan in de omschrijving. Met moeite product terug kunnen sturen, waarbij ik zelf de retourzending moet betalen. Dat is natuurlijk bizar als het product dat wordt geleverd compleet anders is dan op de site staat. Geen aanrader.

TOP

Heel vlot gebeurd

Vlotte levering en communicatie via mail of telefoon.

enige verbetering mogelijk door snellere levering

Goede materialen en zéér duidelijke omschrijving voor montage.

Goede service en goed product

Bestelling ging vlot en de communicatie was vlot. Het onderdeel was in no time in huis. Uitstekend!

Makkelijk en goedkoop

Handige site als je iets wilt vervangen in plaats van meteen alles nieuw te kopen En ook 'n stuk voordeliger

perfect

revisieset voor Damixa kraan van 17 jaar oud, nu gereviseerd anders moeten vervangen

TOP.

Voor de eerste keer iets besteld via een kennis en ben ontzettend tevreden. zeer snel geleverd. weet voor een volgende keer iets nodig heb bij de vervangingsmarkt kijken en bestelen TOP.

Perfecte service!

Alles snel en correct verlopen.

supersnel advies, snelle verzending

via whatsapp kreeg ik binnen een minuut al antwoord op mijn vraag welke gootsteenplug ik nodig had. De plug werd ook meteen opgestuurd, supergoede service!

Perfect.

De site is duidelijk, de papieren afwikkeling oké en ze hebben de produkten die je zoekt. Wat wil je meer als klant. Wat ik niet begrijp is hun naamsbekendheid. Die moet groter worden. Met mijn korf ben ik bij de diverse leverancies geweest met nul als uitkomst, tot dat ik privé een uitvoerder van een keukenbedrijf sprak en die mij op het spoor van jullie zette. Nadien heb ik de naam aan een aantal personen en bedrijven doorgegeven die ook zoekende waren. Waarom ( althans voor mij ) zo weinig naamsbekendheid voor een firma die voorziet in een grote behoefte van veel mensen?

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.