Goeie Firma

Juiste artikel snel geleverd

Ik had een complexe vraag en werd goed geholpen eerst via chat daarna via telefoon maar na het telefoontje is de medewerkers samen met een andere collega nog verder in de materie gedoken Mijn complimenten

Snelle reactie, goed advies en meedenken!

Snel gevonden en geleverd!

Prima ervaring!

Quooker Flex slang

Ik had al enige tijd een slecht werkende Quooker en heb de flex slang vervangen, de nieuwe slang is geleverd door vervangingsmarkt en alles werkt nu weer perfect De levering duurde een paar weken maar uiteindelijk maakte dat voor mij niet zoveel ui

Prima informatie vooraf, snelle verzending. Niets aan vervangen ;o)

Goede service (foto product aan mij gestuurd), Mail-, chatmogelijkheid en ook nog telefonisch contact mogelijk. Minpuntje: producten (iets) duurder dan bij concurrent. De o-ring van Vola zelfs meer dan drie keer zo duur. Vanwege de goede informatie de oploop van de Vola-kraan bij Vervangingsmarkt gekocht, ook al was die daar duurder.

Perfect. Snel geregeld

Producten Goed te vinden. Volgende dag al in huis. Een 10

Ben enthousiast over dit bedrijf

De korfplug van mijn spoelbak was defect. Op zoek naar een passende korfplug voor mijn Caressi spoelbak werd ik door een ander bedrijf attent gemaakt op Vervangingingsmarkt.nl. Ik heb gebruik gemaakt van de chat op hun website en op verzoek foto's gemaakt van de korfplug en het typenummer van de spoelbak. De volgende dag heb ik de juiste korfplug ontvangen. Geweldige service!

Alles klopt

- Duidelijke beschrijving op website - Snel geleverd

Snelle levering zonder poespas

Ik wist wat ik nodig had, bij Vervangingsmarkt gevonden, online besteld, de volgende dag in huis.

gasveren voor kast scharnier uitstekend geleverd

ruim voor de gemelde besteltijd zijn de gasveren voor een keukenkast scharnier keurig geleverd

Geleverd wat ik nodig had!

Onderdeel werd snel en goed afgeleverd. Is niet echt goedkoop maar beter dan niet leverbaar.

keurig op tijd

Alles ok

Snel geleverd.

Makkelijk het onderdeel uitgezocht en gelukkig was het de goede kan weer lekker heet douche.

Geweldig geholpen

Uitstekend (via email) geholpen bij het vinden van het juiste onderdeel en binnen een dag in huis. Perfect!

mooi produkt

Kwaliteit in elk opzicht

Deskundig advies en snelle levering, prima zaak.

duidelijk

duidelijke referentienummers op gewenst item zodat de juiste keuze gemaakt kan worden tussen verschillende mogelijkheden

Uitstekende service !!!

Telefonisch kundig advies krijgen is tegenwoordig bijna uniek. Chapeau!

snelle en correcte levering

Via de site duidelijke omschrijving, na bestelling snelle en correcte levering

Snelle levering bedankt

Prijs en levering uitstekend

Nergens anders te krijgen maar hier wel!

Het is erg frustrerend om apparaten waar een klein dingetje aan kapot is, niet te kunnen repareren.

Slecht

Ik vind het een zeer slechte ervaringen met jullie. Stuur het product terug om dat het niet past ,zeggen jullie dat het gemonteerd is geweest en storten het geld niet terug maar het product houden jullie wel zonder contact op te nemen met mij om te vragen hoe we het oplossen . Dat vind ik zeer slecht en onfatsoenlijk. Zal ook niemand aanraden iets bij u te bestellen groet herman bosch

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.