Slecht

Ik vind het een zeer slechte ervaringen met jullie. Stuur het product terug om dat het niet past ,zeggen jullie dat het gemonteerd is geweest en storten het geld niet terug maar het product houden jullie wel zonder contact op te nemen met mij om te vragen hoe we het oplossen . Dat vind ik zeer slecht en onfatsoenlijk. Zal ook niemand aanraden iets bij u te bestellen groet herman bosch

tevreden

Snelle levering. duidelijke website.

Goed product dat snel geleverd werd.

Goed maar duur

Ik kocht voor mijn Gessi zeeppompje een nieuw pompmechanisme voor de prijs van 20,= een aantal jaren geleden voor 7,95 Deze prijsverhoging is mijns inziens niet toe te schrijven aan een oorlog of een sterke inflatie.

Netjes en snel geleverd.

prima online shop

keurig op tijd

Enorm snel!!

Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend (kerstavond) Ontvangen

Behulpzaam en ter zake kundig

Vervelend probleem met mijn Grohe heetwaterkraan . Verkeerde spullen besteld , terug sturen is geen probleem en samen met vervangingsmarkt besproken wat het probleem kan zijn. Je voelt dat , in dit geval Dries , weet wat hij het over heeft. Geeft gelijk aan dat ze hier de spullen niet voor hebben en dat het beter is om direct met de fabrikant een oplossing te zoeken omdat de kraan nog heel erg nieuw is en het garantie zou moeten zijn.

correct

correct maar duurde langer dan gedacht (stuk was niet in voorraad...)

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Snelle levering van het produkt. Montage eenvoudig. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Het onderdeel dat wij nodig hadden, was alleen op deze site verkrijgbaar. Bestellen ging eenvoudig, de bezorging was heel snel. Dank jullie wel!

nooit meer

gasveer gekocht en werkt niet maar mag niet retourneren!

Overzichtelijke site en uitstekend telefonisch geholpen

Was even zoeken naar juiste type kraan voor vervangingsonderdeel. Men heeft heel veel. Uiteindelijk gevonden. Nog even gebeld om zeker te zijn dat ik juiste bestelde. Prima te woord gestaan. Levering binnen en paar dagen ondanks dat meerdere weken levertijd genoemd werd op de site. Onderdeel paste perfect. Site is degelijke aanrader.

Goede communicatie en supersnelle levering

Foto van het te vervangen stuk via Whatsapp en het juiste wordt opgestuurd perfect

Snelle reactie op vraag, goed advies en de volgende dag al geleverd!

Duidelijk omschreven vervangingsonderdeel en snel geleverd

Plastic fles van inbouw zeepdispenser brak, dus opzoek naar een vervanger. Uiteindelijk bij vervangersmarkt.nl gevonden. Was wel behoorlijk aan de prijs, omdat ik een idee heb hoeveel zo'n fles, gemaakt van dit soort weliswaar kwalitatief beter plastic, normaliter kost. Maar was goed omschreven op de website en snel geleverd. Alles werkt weer!

Zeer goed geholpen/ advies

Vakkundig advies en goede service

Snel en goed

Makkelijk bestellen en vooral fijn dat er zoveel maten staan op de website, zodat je zeker weten het juiste bestelt. Snel geleverd en product voldoet aan de verwachtingen

Prima geholpen door medewerker helpdesk en super snelle levering

Nvt

Snelle reactie, kundige inhoud, uitstekende service!

Ik was al even opzoek naar een nieuw binnenwerk voor onze keukenkraan. Standaard binnenwerk paste niet en via een ander webshop kreeg ik ook een verkeerd binnenwerk toegestuurd ondanks dat ik foto's van kraan en oude binnenwerk had toegestuurd. Vervangingsmarkt pakte kundig door toen ik daar opzoek ging naar het juiste binnenwerk. Snelle reactie met kundige inhoud en top service voor een acceptabele prijs!

alles perfect verlopen

alles perfect verlopen

Op tijd en van goede kwaliteit

Waar zouden we zijn zonder de vervangingswaarde?

Top dat ik nog steeds na 15 jaar onderdelen voor mijn kranen kan bestellen

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.