Oh zo snel!!

Voor onze basic Quooker kraan een nieuw single tap binnenwerk besteld. Razend snel bezorgd. Goede werkomschrijving op de website voor de te vervangen onderdelen. Een echte aanrader.

Goed en netjes verpakt.

Jammer dat de vervoerder na het tijdvak kwam bezorgen. Als het druk is maak het dan sneller aanpasbaar. Dit doet echter niets af aan het bestelde artikel.

Snel en goede kwaliteit. Zo snel weer als ok.

Klant vriendelijk,behulpzaam,werk netjes.

Zie hier boven

Product is opnieuw geleverd

Product is waarschijnlijk in de decemberpost zoek geraakt waardoor we het niet hadden ontvangen. Na bellen werd aangegeven dat we nog even moesten afwachten in verband met de kerstdrukte bij Post NL. Dat was wel vervelend voor ons omdat we hierdoor geen warm water hadden in de keuken. Na een tweede keer bellen hebben ze het product opnieuw verstuurd en toen kwam het binnen 24u. Uiteindelijk is het dus goed opgelost.

Kan geleverd produkt niet retourneren volgens Maarten. Terwijl het besteld is via Webwinkel Vervangi

Dus nogmaals. Heb mail gehad dat er een ander kraan binnnenwerk geleverd kan worden die zeker past. Maar het reeds geleverde binnenwerk dat voor de meeste kranen zou passen kan niet retour genomen worden volgens Maarten. Hier gaan wij niet mee akkoord en zullen stappen ondernemen dat Vervangingsmarkt zich heeft te houden aan de Nederlandsche regelgeving wat betreft retourneren geleverde producten.

Goede en snelle levering

Zeer snelle levering en overzichtelijke website

Prima site en snelle levering

Onderdelen snel geleverd en montage was “fluitje van een cent” door meegeleverde instructie.

Heb wel een tijdje moeten wachten voor ontvangst !

Snelle levering, fijn meegedacht

Het artikel werd meteen dezelfde dag nog verzonden. Ik wilde een artikel ruilen en kreeg meteen een mail met vragen over wat ik precies nodig had. Ik ben uitstekend en naar tevredenheid geholpen.

Schitterende service

Goede website, gemakkelijke bestelwijze, snelle levering.

zeer oude onderdelen besteld. en zij hadden het. via mail hulp gevraagd. en meteen antwoord op gehan

zeer positief

Het bestellen gaat erg voorspoedig en ook de levering was snel en correct.

Producten die ik besteld had kwamen snel binnen. Ik had echter een vraag en heb telefonisch contact opgenomen. Daar werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan; heel fijn. En één van de onderdelen had ik toch niet nodig en heb ik retour gestuurd na het eerst te hebben aangemeld om een retournummer te ontvangen. Dat is inmiddels gelukt en nu is het afwachten hoe snel dat in orde gemaakt wordt. Maar ik heb er in ieder geval alle vertrouwen in.

Klantvriendelijke goede en snelle hulp.

Bellen, appen, foto sturen en persoonlijk goed geholpen worden!

snelle levering prima.

Artikel snel gevonden, besteld en geleverd!

Artikel snel gevonden, besteld en geleverd!

Prima levering

Super rapide!

Excellente

top

duidelijk en snel

Snelle levering en gemakkelijk te bestellen

Netjes te woord gestaan aan de telefoon om de juiste product te vinden.. Binnen 48 uur thuis en het was opgelost...top!

The place to be voor vervanging spulletjes

Snel, accuraat, gemakkelijk en erg handig

duidelijk en vlugge levering

duidelijk en vlugge levering

schitterende service

schitterende service

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.