Alles overeenkomstig afspraak geleverd en gelijk de volgende dag.

Vlotte levering

Eindelijk een goede firma gevonden die alles wat men nodig heeft in huis heeft aan correcte prijzen en vlotte verzending.

Snel het juiste onderdeel gevonden, snel besteld en zeer snel geleverd TOP

Mijn bestelling is correct afgeleverd. Dit was mijn eerste bestelling bij uw firma.

Adres omgeving onthouden!

Goed advies en een snelle levering.

Adres omgeving onthouden!

Goed advies en een snelle levering.

Snel en efficiënt

Inderdaad avond besteld en volgende dag in huis. Goed verpakt en duidelijke instructievideo

snel

Onderdeel past prima

Prima advies, juiste product, snelle levering

Prima en vlotte levering.

Uitstekend.

Alles zonder problemen op tijd ontvangen

Alles zonder problemen op tijd ontvangen

Prima service verlening

Mijn vragen werden snel beantwoord en ik ontving suggesties m.b.t. mijn probleem. Er is met mij meegedacht m.b.t. een mogelijke oplossing.

perfecte service

perfecte service,juist produkt zoals vermeld

Scharnieren voor mijn koelkast

Zoals op de website stond levering binnen 24 uur en dat is gelukt. Ben zeer tevreden met Vervangingsmarkt. Bedankt voor de geweldige service

Scharnieren voor mijn koelkast

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.