Pluspunten
Werd perfect geholpen met een probleem van mijn website bij Argeweb. Was meteen geholpen door hun helpdesk.
VerbeterpuntenTotaal geen! Houden zo!
Pluspunten
SNELLE EN VRIENDELIJKE REACTIES, ERG DUIDELIJK
Pluspunten
Erg goed telefonisch geholpen door de support afdeling van Argeweb! (Jeffrey in dit geval, dikke duim! en ga zo door).
Pluspunten
Heerlijk bedrijf, want ze zijn echt professioneel en ze helpen je! Heel anders dan de doorsnee "Kom bij ons hosten voor 0,50 per maand" bedrijven. Je betaalt wat, maar dan krijg je ook wat!
VerbeterpuntenEigenlijk maar 1 ding... Breid je Veelgestelde vragen uit. Vind dit vrij summier en het scheelt een belletje als je van te voren kunt lezen hoe bepaalde zaken aangepakt worden. Maar verder helemaal top hoor!
Pluspunten
Altijd paraat voor snelle levering en hulp.
Pluspunten
Snelle response, goede communicatie, altijd online!
VerbeterpuntenKijk af en toe even in de tickethistorie als er issues zijn. Maak nu voor de tweede keer mee dat ik zelf moet wijzen op eerder gemaakte afspraken.
Pluspunten
Erg leuke club om mee te werken, meegaand en meedenkend ingesteld.
Pluspunten
Argeweb werkt snel en is betrouwbaar. De medewerkster die wij aan de lijn hadden was uitermate vriendelijke en dacht goed mee.
VerbeterpuntenEen termijn van een jaar is wat lang voor het opzeggen van domeinnamen. Probeer deze termijn in te korten.
Pluspunten
Argeweb is makkelijk te bereiken Problemen worden snel opgelost
Pluspunten
Zeer goeden service en vriendelijke personeel, en as je een vraag heb over domeinnaam of website staan ze je goed te word ,en ook goed bereikbaar voor de klant!!! Goede aanrader!!! Zet hem op Argeweb!!!
VerbeterpuntenSamen denken met de klant, over een website met domeinnaam, of persoonlijke gesprek voeren hoe de website gemaakt kan worden!!!
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over Argeweb. Snelle service. Vragen snel beantwoord. Goed advies.
Pluspunten
Er ging wat fout bij jullie met mijn order, vandaag gebeld werd snel opgepakt en in 30min geregeld.
VerbeterpuntenZal dat doorgeven zodra ik dat weet.
Pluspunten
Praktische website en webshop, gaat snel zonder onnodige omwegen
Pluspunten
Ik ben nu 20 jaar klant bij Argeweb. Eigenlijk nooit echt problemen gehad. En als er eens iets was werd het snel opgelost, zelfs als ik een beetje dom was geweest. Kundige adviseurs
VerbeterpuntenHet valt nooit mee om aan de top te blijven. Toch maar houden zo.
Pluspunten
Zeer snelle en buitengewoon vriendelijke service van medewerkster Casandra.
Pluspunten
Direct geregeld, vakkundig, service gericht, betrouwbaar en kwaliteit, daar staat Argeweb voor. Ik kan hun service(s) dan ook aan iedereen aanraden!!!!
VerbeterpuntenGeen enkele, ga zo door!
Pluspunten
Goede en snelle service geleverd door Jolanda Vermeulen. Prettige manier van communiceren.
Pluspunten
Worden altijd snel en goed geholpen.
Verbeterpuntengeen