Pluspunten
We worden altijd telefonisch door de technische helpdesk uitstekend geserviced.
VerbeterpuntenDe migratie van mijn website is vooraf goed gecommuniceerd. We constateerde alleen dat de website niet werkte na de migratie offline bleef. Daar moest ik helaas zelf achteraan. En na dat herstel zat er nog een foutje in.
Pluspunten
De deskundigheid die zij in houtje touwtje taal kunnen overbrengen is geweldig. De hele uitleg op mijn vraag daar wordt de tijd voor genomen. Prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed. Ik ben super tevreden
Pluspunten
De snelheid waarmee problemen worden opgelost.
Pluspunten
duidelijke website, snelle communicatie, kundige support medewerkers, uitmuntende ondersteuning bij lastige vraagstukken. inmiddels al jarenlang klant en nog nooit een hosting partij gehad die zo goed te werk gaat. Super!
Pluspunten
Reageren enorm snel.
Pluspunten
- Goede persoonlijke begeleiding - Klantenservice goed bereikbaar
Verbeterpunten- Geen
Pluspunten
Kundig personeel op de servicedesk.
VerbeterpuntenOp een vreemde wijze werd mijn IP adres geblokkeerd (uit veiligheid) maar kreeg ik daar geen notificatie van. Misschien is het te overwegen dit wel te doen?
Pluspunten
Uitstekende service, als klant word je per mail goed op de hoogte gehouden van aanpassingen, veranderingen, aanbiedingen en ander nieuws. Korte, krachtige en duidelijke mails. Er wordt goed meegedacht met de klant.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten. Wij zijn erg tevreden en blijven vol vertrouwen gebruik maken van de diensten.
Pluspunten
Snel vlug en duidelijk!
Pluspunten
Altijd heel snel en vriendelijk geholpen
Pluspunten
fijne oplossingen en mogelijkheden. bedrijf denkt graag mee!
Pluspunten
Zeer goede technische support
Verbeterpuntenzorg dat Nils goed wordt beloond! die levert echt heel goed werk.
Pluspunten
Het geeft mij rust
Pluspunten
Goede helpdesk zeer vriendelijk met heel veel geduld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mijn eerste contact met Argeweb was meteen omdat er iets niet goed ging. Super gezellige mevrouw die meteen begreep wat er was en dit heeft opgelost. Ook de gemaakte terugbel afspraak wordt nagekomen. Gewoon een no nonsense bedrijf en daar houd ik van!!
VerbeterpuntenTIP: Blijf zoals jullie dit nu doen en doe dit voor de grote maar ook kleine klanten. Het mag niet uitmaken of iemand één keer of 100 keer belt. Iedere klant is interessant.....
Pluspunten
Telefonisch altijd bereikbaar en concurrerende prijzen.