Kreeg opeens administratie terwijl ik voor sales in de wacht stond. Even verwarrend. Verder helemaal ok.
Pluspunten
Werdt aan de telefoon vriendelijk en deskundig te woord gestaan bij o.a aanvraag ssl en domein naam al mijn vragen werden duidelijk en direct beantwoord
Pluspunten
Vakkundig en vriendelijke ondersteuning. Prompte service.
Pluspunten
eerste kennismaking is goed. fijn om persoonlijk iemand aan de lijn te hebben. heel tevreden met hulp op afstand. Jordi was vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Kennisniveau, behulpzaamheid/klantgerichtheid
VerbeterpuntenIets te veel (korte) storingen. Performance shared webhosting mag beter.
Pluspunten
Probleemafhandeling is snel, goed, deskundig en de communicatie is helder en prettig.
Pluspunten
Uitstekende en snelle afhandeling van alle vragen.
VerbeterpuntenZou fijn zijn als je, ook als je daar geen abonnement voor hebt, alsnog service 's avonds of in het weekend kan krijgen als er problemen zijn.
Pluspunten
Goed benaderbaar, duidelijke oplossingen. Snel handelen.
voor zover ik weet is alles prima
Pluspunten
Je wordt altijd vriendelijk en snel te woord gestaan en geen of korte wachttijden
VerbeterpuntenWebsite is al stuk verbeterd maar kan misschien nog wat overzichtelijker.
Pluspunten
Het inlevingsvermogen in het probleem van de klant is enorm groot. De mogelijkheid voor telefonisch (persoonlijk) contact is aanwezig en zorgt voor de WOW-factor. Onderscheidend in aanpak van het probleem door extra inzet !!!!
Pluspunten
Klantvriendelijk
Pluspunten
overzichtelijk, snelle service en gebruiksvriendelijk!
Pluspunten
Zijn goed bereikbaar, en helpen uiterst vakkundig. Heb nu 2 domeinen lopen bij Aardeweg, en ben uiterst tevredenen.
Pluspunten
Vandaag heb ik alleen maar lof over de manier waarop ik geholpen ben. Snel, vriendelijk en vakkundig. Helaas was dat vorige week wel anders. En ook in het verleden heb ik al vaker aangeklopt bij Argeweb met dezelfde klacht. Die is nu, na een half jaar, in 10 minuten opgelost.
VerbeterpuntenMeer continuïteit in geschoold personeel. Vorige week werd me verteld dat Argeweb niet werkte op Windows 10. Dat ik eerst een ander programma er op moest zetten en dan maar terug moest bellen. Ik heb toen naar degene gebed die mijn website beheert en de vertelde dat ze zelf ook Windows 10 gebruikte. Vandaag teruggebeld naar Argeweb en wél opgelost. DIT MAG NATUURLIJK NIET GEBEUREN. Dat zo'n slecht geschoold personeel aan de telefoon zit voor Support