Pluspunten
Eenvoudig Snel Gemakkelijk Betrouwbaar Gebruiksvriendelijk
Pluspunten
Ik ben al vele jaren klant bij Argeweb. Mijn ervaringen zijn steeds dat ze op een voor "niet computerdeskundigen" begrijpbare manier zaken doen. Alles ziet er helder en inzichtelijk uit. Begrijp ik toch een keer iets niet, dan wordt me dat zo aan de telefoon uitgelegd. Met het blokkendoossysteem om zelf je website te knutselen ben ik zo gelukkig als een kleuter met de legoton! De prijzen vallen me ook alleszins mee.
VerbeterpuntenWanneer je dingen invoegt in het legoblokkenwebsitebouwsysteem duurt het soms wel redelijk lang voor het erdoorheen gekieskauwd is. Als dat vlugger kan in de toekomst word ik er nog meer blij van. Op dit moment is het met het blokkensysteem (Argeweb Designer) nog niet mogelijk om met een link naar een andere blz in de website anders dan bovenaan die andere blz terecht te komen. Daar heb ik wel een truc op bedacht, maar het zou leuk zijn als je ook naar een alineakopje midden op een blz kon linken. Op dit moment is het nog niet goed mogelijk om gebruik te maken van de mogelijkheden van google-adwords reclamemogelijkheden bij een met Argeweb Designer gebouwde website. Als dat in de toekomst wel zou kunnen, zou dat heel fijn zijn. Als de blokkendooswebsite ook zo zou kunnen worden dat hij zich aanpast aan het apparaat waarop de bezoeker hem leest (iphone, tablet, laptop, desktop), zoals sommige andere websites, dan zou dat super zijn.
Pluspunten
Niets op aan te merken, loopt op rolletjes.
VerbeterpuntenNu nog niet, dat zal blijken in tijden van crises :-)
Pluspunten
Argeweb denkt met je mee, beantwoord niet alleen je vraag maar denk ook verder. goed oplossen van je problemen en zoeken vervolgens echt uit wat er gebeurt is/kan zijn uptime is goed
Pluspunten
Snelle ondersteuning. Vriendelijke toon. Accurate aanpak van vragen.
Pluspunten
Goede service klantvriendelijk en behulpzaam personeel Flexibel
Pluspunten
bereikbaarheid
Verbeterpuntenzichtbaarheir
Pluspunten
Betrouwbaar, snel
Verbeterpuntenn/a
Pluspunten
Omdat er veel goed gaat heb ik niet veel contact met Argeweb maar als t nodig dan erg goede service. Bereikbaarheid is prima. Weinig of geen storing/uitval met de website.
Pluspunten
Mensen zijn geduldig
Pluspunten
Altijd zeer goed bereikbaar Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenAparte Speciale Wordpress hosting dat alleen geoptimaliseerd is voor Wordpress.
Pluspunten
er wordt vakkundig en degelijk informatie verstrekt
Verbeterpuntenuiteraard werken er vakmensen op IT gebied bij Argeleb. Klanten die bellen zijn echter niet altijd zo deskundig: zo ben ik een pure digibeet. Wat mij betreft mag er best in gewone taal gesproken worden, zodat ik ook alles snap.
Pluspunten
Altijd snel bereikbaar en meestal gelijk een oplossing. Helpdesk is prima
VerbeterpuntenZo doorgaan en bijblijven.
Pluspunten
Ik ben al ruim 10 jaar (jazeker 10 jaar) klant bij Argeweb met 3 hostingpakketten. In die 10 jaar heb ik voor zover ik mij dat kan herinneren slechts 1x een site down gehad. Het contact, de professionaliteit en zeker ook de manier van vriendelijke benadering stonden in het begin al maar staan nog steeds aan top bij Argeweb.
VerbeterpuntenGa gewoon zo door :-)