Pluspunten
Betrouwbaar, leuk aanbod van diverse diensten.
VerbeterpuntenVoordat je op bestellen klikt een duidelijke overzicht van wat ga je daadwerkelijk betalen. Factuur per maand of per jaar. Kortom een opsomming van kosten na het actietarief enz. het is nu zeker niet transparant.
Pluspunten
Op 1 x na heel vriendelijk geholpen met veel geduld en kennis van zaken.
VerbeterpuntenGraag ook een programma zoals Jimdo of Weebly etc. Het werken met wordpress is voor mij erg lastig. Ik zou dolgraag bij Argeweb blijven maar wil ook zelf mijn website kunnen bouwen. Hoop dat er zoiets komt in de toekomst!!!!! Voor mijn mail blijf ik zeker bij Argeweb!
Pluspunten
Bij Argeweb komen ze altijd de gemaakte afspraken na. Snelle levering en een groot pluspunt is de telefonische support. Tevens word je op de hoogte gehouden door het ticketsysteem van de actuele status van een gestelde vraag.
Pluspunten
Je wordt technisch goed geholpen als je een nieuwe dienst afneemt. Mijn website werd door hun gratis en binnen een uur overgezet. Tevens had ik binnen een uur mijn nieuwe e-mailadressen.
VerbeterpuntenIk heb al jaren via Internedservices een domeinnaam, maar sinds Argeweb het heeft overgenomen is het een en al geëmmer! Eerst een rekening die 3x zo hoog is als voorgaande jaren en nu weer slechte service bij het uitbereiden van mijn contract. Veel onduidelijkheid over de prijs en de factuur, pakt duurder dan afgesproken aan de telefoon, prijs bleek ex btw zonder te zeggen en blijkt dat ik opeens voor een heel jaar moet betalen, terwijl het per maand wordt aan geboden. Misleidend noem ik dat! Ik wordt niet erg goed geholpen als ik hier over contact opneem en erg aardig zijn ze ook al niet. Als ik een klacht wil indienen, krijg te horen dat ik weer ergens anders moet zijn. Erg slechte service en nazorg! Ik ga dan ook zeker overstappen!
Pluspunten
Ik werd heel keurig wegwijs gemaakt over domeinnamen. De medewerker kon op elke vraag heel breed antwoord geven. Ik was binnen enkele minuten veel meer wijzer.
VerbeterpuntenKan ik niet bedenken. Omdat zelf de telefoon geen wachttijd had
Pluspunten
Een snelle verwerkingstijd
VerbeterpuntenDie heb ik niet
Pluspunten
Had per ongeluk twee accounts aangemaakt, dit werd na een telefoontje binnen 5 minuten rechtgezet. Lage prijzen en goede service!
Pluspunten
Argeweb heeft een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ze hebben vaktechnische kennis en lossen problemen snel op.
VerbeterpuntenArgeweb is geen innovatieleider... daar hebben klanten wel behoefte aan denk ik.
Pluspunten
Vriendelijk en menselijk geholpen!
Pluspunten
Snelle respons op tickets; nette telefonische support
VerbeterpuntenNog niet gevonden. Zijn ze er wel?
Pluspunten
De medewerkers zijn behulpzaam en geduldig en helpen meedenken aan oplossingen.
Pluspunten
na een storing snel een medewerker aan de lijn, die begreep wat mijn probleem was, mijn pc "overnam" en liet zien wat het euvel was en deze samen met me stap voor stap oploste. Ook erg prettig dat er geen tijdsdruk werd gegeven. Top zo kort vor de feestdagen waar iedereen vol in de stress zit.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Goede service. Helpen altijd erg goed.
Pluspunten
Alles snel en gemakkelijk online geregeld. Top service!
VerbeterpuntenNabellen of alles naar wens is en er nog vragen zijn.
Pluspunten
correctheid, top service, en kwaliteit
Verbeterpuntenkan ik zo snel niet verzinnen
Pluspunten
De kennis en vakmanschap die de medewerkers hebben is uitmuntend! Na diverse hulp van wizzkids met het instellen van mijn email op mijn computer was 1 telefoontje met Argeweb voldoende. Ze helpen snel en vriendelijkheid staat voorop! Bedankt!