Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen melden klanten consequent positieve ervaringen wat betreft kwaliteit van het product, service en levering. Hoge kwaliteit artikelen, deskundig en vriendelijk personeel en snelle verzending vallen op. Verschillende recensies benadrukken behulpzame medewerkers en duidelijke communicatie. De feedback wijst op een betrouwbare winkel die klantgericht is en een goede prijs-kwaliteitsverhouding biedt.
Downpipe donderdag besteld, maandag aangekomen en direct geplaatst. Paste zonder problemen. Super ervaring!
20 May 2026
Brecht
Boutersem
Hoge kwaliteit artikelen, nette prijs. Kundig personeel en vooral erg gezellig. Topbedrijf!
30 March 2026
Dennis
'S gravenmoer
Voor het bestellen eerst contact gehad met 1 van de medewerkers. Binnen 10 minuten duidelijke reactie. Vervolgens bestelling gedaan en de mail gekregen waarin stond: geschatte levertijd 3-4 weken. Daarna correctie vanwege de fabriek die een week dicht zou gaan dus werd het 3-5 weken. Ondanks dat binnen 2.5 week binnen gekregen! Super service en enorm snelle levering!
17 February 2026
Jasper
Apeldoorn
Ik had gebeld met wat vragen en ben goed geholpen door de medewerker. Hij gaf goed en eerlijk advies
11 January 2026
Joshua
Arnhem
Bedankt voor een geweldige ervaring. We hebben een fout gemaakt bij het plaatsen van onze bestelling en Showoff Imports reageerde heel snel en bood een oplossing. De zending arriveerde heel snel, was zeer veilig verpakt en van topkwaliteit. We zullen zeker weer bestellen. Bedankt!
7 December 2025
Niall
Murphy
Competent, professional service
12 June 2025
Alessio
Turin
Ik heb mijn Maxton SLK R170 voorbumper hier gekocht, levering was veel sneller dan verwacht. Communicatie is fijn gegaan.
15 March 2025
Dave
Zeewolde
Très bonne réception de la voiture 1/18. Voiture bien protégée et délai de livraison très court. Merci.
13 March 2025
Ludovic
France
Livraison rapide, emballage parfait. Ce site est à recommander. Merci
Beveelt niet aan
20 January 2025
Valerie
Heillecourt F 54180
2e bestelling bij ze, maar wederom snel geleverd en goed geïnformeerd over levering
16 December 2024
Jeroen
Doesburg
It was the exact item I was looking for. Accurate description and quick shipping. Excellent service overall!
28 November 2024
Rafael
Portugal
Gewoon prima product, goede service
23 November 2024
Jurgen
Ossendrecht
Snelle levering, alles zorgvuldig verpakt en verschillende betaalmethoden mogelijk. Fijn bedrijf.
12 November 2024
Esther Hol-van der Hooft
Mill
Super liefe en behulpzame werknemers 100% zeker een aanrader
16 October 2024
Sigurd kilic
Gouda
Onderdeel netjes en snel geleverd
5 October 2024
Jan Dekens
Ochten
Gute und schnelle Kundenbetreuung ,professioneller Umgang bei Lieferschwierigkeiten gepaart mit offener Kommunikation Gerne wieder
25 September 2023
Stephan
Krumau am Kamp
The wing came with some important cracks here and there, I fixed them, but I wasn't expecting that much. The waiting time was as expected, communication with showoffimports and help they supplied me with it was great, overall not bad. Just the product, but it's not showoffimports' fault.
3 September 2023
Alex
Lleida
Super levering . Netjes overal van op de hoogte gehouden .
Bjorn
Stevoort
Excellent
MIHAIL ENE
Târgoviște
Thank you
Panagiotis
Ptolemaida
Had interesse in achterlichten die niet voorradig waren. Kreeg vlot reactie en op de afgesproken backorder tijd kwam het ook goed verpakt binnen. Kortom top!
27 June 2023
Bob
Arnhem
All parts seem to be genuine and fit perfectly. The lead time was also perfect.
20 May 2023
Andrius
Kaunas
Producto un poco caro pero resultado y tiempo de envío satisfactorio
16 May 2023
Fernando
BURGOS
Geprofiteerd van de Black Friday korting en vlot de bestelling gekregen, prima!
6 January 2023
Arnaud
Alkmaar
Hi Arnaud,
Op de factuur staat wel degelijk de Black Friday korting vermeld van EUR 100,00. Als je wil, kan ik je een kopie van de factuur sturen?
Werd goed geholpen kwam er in eerste instantie niet uit welke variant ik heb. Nu hebben ze mij er doorheen gepraat waar ik alles kon vinden en hoe.
4 November 2022
Mike