Pluspunten
Overzichtelijk en veel keus
VerbeterpuntenBeter kennis over de producten
Pluspunten
Snel en tijdig alles geleverd aan scherpe prijs, echte aanrader wie spullen zoekt om zijn wagen te upgraden!
Pluspunten
Na eerst een foute levering werd dit snel en goed opgelost en werden de extra lange remslangen netjes afgeleverd. Jammer dat marktplaats een waarschuwing gaf voor dit bedrijf, mijn ervaring zijn alleen maar positief, als er iets mis gaat zie je pas hoe goed een bedrijf is!!
Positive
Big stock is very good...
Pluspunten
mensen weten waar ze mee bezig zijn. Zijn duidelijk transparant en zoeken bij problemen mee naar serieuze oplossing. mensen en zaak van hun woord geen praatjes rond de pot
Verbeterpuntendoe zo verder echte topzaak
Pluspunten
Snelle levering,
Pluspunten
Doe zeker zo verder, alles makkelijk en snel!
Pluspunten
Aardig en behulpzaam personeel en hoop producten.
VerbeterpuntenFouten die gevonden worden door de klant, onderzoeken en waarnodig de fout verhelpen. Duidelijkere vermelding op de site over verzendkosten. Eventueel gratis verzendkosten boven bepaald bedrag.
Pluspunten
Goede cominucatie en informatie
Pluspunten
vele verschillende onderdelen voor schitterende wagens. maar sommige onderdelen passen niet echt perfect en is men verplicht van enige aanpassingen te doen. verder van de rest zeer content van hetgeen jullie aan te bieden hebben.
Pluspunten
Mooie producten voor weinig geld
VerbeterpuntenLevertijd kan sneller
Pluspunten
Snel en duidelijk Super service
Pluspunten
Zeer veel kennis van zaken, nemen de tijd om een passende betaalbare oplossing voor je probleem te vinden.
Pluspunten
Ik had een vraag en deze werd erg snel beantwoord. Ook kreeg ik te horen waar ik om vroeg en wist ik dus waar ik aan toe was. Daarna was et pakketje op de afgesproken tijd afgeleverd. Ook fijn om te zien dat et bedrijf zich interesseert in de ervaring van de klant met het bedrijf, top!
VerbeterpuntenEigenlijk geen verbetering of nog tips, vind het alleen jammer dat het bedrijf/pand zelf niet echt dichtbij is voor mij. Heb al meerdere foto's gezien van het pand en dat ziet er veelbelovend uit!
De Slof 6
5107RJ Dongen