Pluspunten
Mooie showroom
VerbeterpuntenIets meer "goodies / hebben dingetjes' in de winkel.
Pluspunten
Mooi bedrijf, heeft veel spullen tegen nette prijzen
VerbeterpuntenKennis van hun producten kan beter. Maar is niet slecht. voornamelijk als je importeur bent.
Pluspunten
Nemen de tijd voor je , Weten ook waar ze het over hebben . Denken met je mee , en een mooie winkel . En altijd in voor een praatje .
Pluspunten
Service, assortiment, levertijden, meedenken met de klant, uitstraling van de zaak, website
VerbeterpuntenCommunicatie! Bij veel van mijn orders waren er probleempjes met de communicatie. Deze worden wel altijd netjes opgelost, maar het kan enigzins onprofessioneel overkomen.
Pluspunten
Niks aan te merken
Pluspunten
meteen antwoord op mails
Verbeterpunteneen filiaal openen in België :D
Pluspunten
Goede communicatie,snelle levering, materiaal van goede kwaliteit.
Pluspunten
ik heb voor het eerst wat gekocht bij dit bedrijf en zal er zeker meer gaan bestellen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Livraison très rapide et prix interessant
VerbeterpuntenJ'ai commander une rajoute pour mon modèle de voiture qui est 3cm trop courte... Impossible donc de la monter sur mon véhicule sans y apporter une modification importante
Pluspunten
Duidelijke specificaties bij het product op de website.
Pluspunten
Product is perfect..
Verbeterpunteneerste verzending ging naar een ander adresde
Pluspunten
Vlotte verkoop!
VerbeterpuntenHondje in de winkel af en toe buiten laten zodat hij niet in de winkel tegen de goederen plast!:-)
Pluspunten
Als je meer afneemt is er wel wat met de prijs te doen. Jullie dragen eventuele alternatieven aan.
VerbeterpuntenAfgelopen keer niet gereageerd op een mail. Dus moest ik alsnog bellen. Das een verbeterpunt
Pluspunten
Goede & snelle service.
VerbeterpuntenVerzendingskosten naar België aan de hoge kant.
Pluspunten
Very fast help and answers on e-mails,very kind employees and super fast shipping in great service!
VerbeterpuntenKeep up the good work !
Pluspunten
Snelle reactie ook rond feestdagen.
VerbeterpuntenSite beter bijwerken ivm uitverkochte items
geen
Pluspunten
Snel de laatste kunnen reserveren nu erg blij mee.
VerbeterpuntenMis een bevestigings punt in het midden van de bumper maar creatief op kunnen lossen
Pluspunten
Ruim aanbod in goederen.
VerbeterpuntenIk rij sinds 3maand een Toyota glanza, en daarvoor blijft het lastig om specifieke onderdelen te bestellen. ik snap dat er weinig markt voor is, maar kleine onderhouds onderdelen zou al genoeg zijn.
Pluspunten
Keep up the good work
VerbeterpuntenGeen idee , service is gewoon goed
De Slof 6
5107RJ Dongen