Pluspunten
Laatst het eerste product bij soi aangeschaft en opgehaald in de winkel, deze is erg goed te vinden en het ziet er binnen rustig en georganiseerd uit. Personeel is ook erg vriendelijk, behulpzaam en doet net iets meer moeite dan normaal.
VerbeterpuntenParkeerplaatsen sneeuw vrij maken, al zijn het er maar twee. De kans is groot dat klanten in verlaagde auto's komen en mogelijk dat ze vast komen te staan voor de deur. Spontaan over het product informatie delen zodat de klant echt weet wat hij koopt.
Pluspunten
Tevreden over de beschikbaarheid van de aangekochte artikelen voor een relatief oude / incourante auto. Personeel kwam op mij erg vriendelijk / behulpzaam over. Gelukkig was hier ook alle tijd voor de desbetreffende dag. Dit draagt bij aan een prettig na oordeel.
VerbeterpuntenVerzendkosten blijven bestaan ondanks het totaal bestelbedrag? Stel bij een order van 200,- zie je bij diverse webshops dat verzenden gratis is. Is er een reden voor dat jullie hier niet voor kiezen?
Pluspunten
Perfecte service, maandag besteld. Direct naderhand een mail ontvangen met levertijd van 1 tot 8 dagen. 1,5 dag later was het al binnen gekomen, zeer snel geleverd!
Pluspunten
vriendelijk geholpen. doet zijn best om de klanten tevreden te houden! tot snel weer !
Verbeterpuntenniet egt een verbeterpunt. meer een verzoek/vraag. zwarte koplampen voor een hyundai coupe 2002/2005. zijn in Amerika wel te krijgen. maar in europa niet. miss een leuke investering :) http://tuscanicustoms.com/90-fl-black-bezel-headlights-hyundai-tiburon.html
Pluspunten
snelle levering goed antwoord op technische vragen
Require a good understanding of better customer service !
Pluspunten
Snelle levering en zeer goede prijs kwaliteits verhouding!
VerbeterpuntenBijgeleverde vijsjes voor het stuur waren niet verzonken. Terwijl het stuur voorzien was van een verzinking. Maar geen probleem heb dan gwn andere gebruikt.
Pluspunten
Pluspunten
Goede en eerlijke service voor goede prijzen
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden van de service en de kwaliteit.
Pluspunten
Vakkennis,hulpvaardigheid,snelle levering en merchandise is top
VerbeterpuntenPrijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Communicatie is perfect en snelle levertijd van goede producten
Pluspunten
VerbeterpuntenBetere omschrijving artikel gewenst. Ervaar de aankoop een beetje als "instinker" maar verwijt het mijzelf.
Pluspunten
Mensen met verstand van zaken, goed advies bij aankoop producten.
Pluspunten
Super schnelle Lieferung, Problemfreie Abwicklung.
VerbeterpuntenNoch größere Produktpalette.
Pluspunten
snelle verwerking van mijn bestelling
Pluspunten
Veel aanbod
VerbeterpuntenSite iets overzichtelijker
Pluspunten
In de winkel gekocht. Mocht het product eerst passen in de auto op de parkeerplaats, zeer nette service! Goed geholpen door het personeel.
De Slof 6
5107RJ Dongen