Pluspunten
Mijn vraag goed en snel beantwoord.
Pluspunten
Pluspunten
Communicatie en snelheid
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede kwalititeit en veel goeide info over de producten
Verbeterpuntenlevertijd is soms wel lang
Pluspunten
Hoge service, snel en duidelink
VerbeterpuntenTips: ga zo door
Pluspunten
Snelle kennisgeving en communicatie via mail
Pluspunten
Always Fast on Answering some E-Mails, and shipping. Good prices and a lot of choice.
Pluspunten
Vlotte levering, fijne opvolging
VerbeterpuntenDetailfoto van product in kwestie, kleur valt anders uit
Pluspunten
Bij Showoff Imports heb ik nooit geen klachten. Nette en goede producten, snelle leveringen en personeel waar je altijd mee kan lachen. Communicatie is daarom ook super. Echt een aanrader voor iedereen!
VerbeterpuntenIk vind dat er niet veel te verbeteren valt. Misschien wat meer richten ook op de wat duurdere merken uit Japan, Blitz, HKS, Cusco, TRD, Nismo etc. Misschien dat het wel te bestellen is, maar je ziet het niet op de site. (of ik moet er overheen kijken)
Pluspunten
Goede prijs-kwalititverhouding Zeer snel geleverd! Prettige communicatie gehad, duidelijke uitleg op mijn vragen over het product.
Zo blijven doorgaan!
Pluspunten
altijd goede service
Pluspunten
Von Kaufabwicklung bis Lieferung nur 2 Tage benötigt - TOP! From order till supply needed only 2 days - TOP!
Hello Andreas, Thank you for your kind review, we appreciate you taking the time to do so and we are happy to see that you are so content. Glad to hear that the package reached you in Germany so fast. We hope to see you again sometime in the future and for now we hope you enjoy your purchase. Kind regards, Showoff Imports
Pluspunten
verstand van zaken weet waar ze over praten
Beste klant, Bedankt dat je even de tijd hebt genomen om ons te beoordelen, fijn om te zien dat er zo'n dikke voldoende uit is komen rollen. We wensen je veel plezier met je aanschaf en graag nog eens tot ziens! Mvg Showoff Imports
Beste klant, Bedankt dat u even de tijd hebt genomen om ons te beoordelen en prettig om te zien dat u tevreden bent met de aanschaf. Veel plezier met de Rota wielen en graag nog eens tot ziens. Mvg Showoff Imports
Helaas was uit de beschrijving op te maken dat het 4 stuks waren, ook de foto toonde dit. Ik kreeg er helaas maar 2. ( Lampjes) Dit was waarschijnlijk een leesfout/kijkfout. 2 lampjes en ze werken uitstekend!
Beste Remco, Spijtig dat het niet duidelijk was dat een setje lampen uit 2 stuks bestaat. Het staat zo in de titel en ook op de foto staat een set van twee, maar door de spiegelende folie in de verpakking lijkt er een reflectie van de lampjes op de foto te zien waardoor ik me kan voorstellen dat het lijkt alsof er vier lampjes in zitten. Excuus voor de verwarring maar toch veel plezier met de lampjes. Mvg Showoff Imports
De Slof 6
5107RJ Dongen