Pluspunten
goede en snelle service. beantwoorden altijd de mail.
Beste Ruud, Bedankt voor de dikke voldoende, daar zijn we natuurlijk erg blij mee. We hopen je dan ook vaker te mogen zien. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Beschikbaarheid van materialen ook voor oudere voertuigen.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Andre, Bedankt voor het mooie cijfer, daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Uiteraard verliezen we de oudere modellen waar mogelijk niet uit het oog. Tot binnenkort als het andere onderdeel ook binnen is! Mvg Showoff Imports
Beste Patrick, Bedankt voor je feedback, fijn om te zien dat je tevreden bent met je bestelling. Veel plezier met de uitlaat en graag weer tot een volgende keer! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, product zoals ik verwacht had
VerbeterpuntenHet betrof een actieproduct, hierdoor week de omschrijving af van de gebruikelijke: de omvang van levering van onduidelijk, vandaar een lager cijfer voor communicatie
Beste Nik, Bedankt voor het mooie cijfer. Toch jammer dat er blijkbaar iets niet helemaal duidelijk was. Ondanks dat het hier een actieproduct betrof, moet het wel duidelijk zijn wat dat inhoudt. Wij doen ons best om dit zo duidelijk mogelijk aan te geven, maar helaas zijn we daar in jouw geval blijkbaar niet volledig in geslaagd. Zou je ons anders misschien eens een mail willen sturen met wat er precies niet duidelijk was, of niet aan je verwachting voldeed? We willen natuurlijk altijd proberen om onze dienstverlening zo goed mogelijk te maken en houden. Alvast bedankt en graag tot een volgende keer! Mvg Showoff Imports
Beste Lennaert, Bedankt voor je mooie cijfer, daar zijn we natuurlijk blij mee. We hopen je dan ook graag nog eens vaker te mogen zien. Tot een volgende keer! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Ben altijd vriendelijk geholpen. Via de email ook goed advies. Erg positief over de producten en diensten die geleverd worden. Ook fijn dat de kwaliteitsgraden bij de producten staan op de site. Mooie winkel!
VerbeterpuntenNiet dat ik zo kan bedenken. Ga zo door!
Beste Tim, Bedankt voor de lovende woorden, dat vinden we altijd leuk om te horen natuurlijk. Fijn dat je zo tevreden bent en graag tot een volgende keer weer! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
goede service, vragen om bevestiging voordat er werkelijk besteld gaat worden. klant is vrij in keuzes.
Beste Jelle, Bedankt voor de mooie review, daar zijn we natuurlijk erg blij mee. We hopen je vaker te mogen verwelkomen bij ons, dus alvast tot ziens! Mvg Showoff Imports
Beste René,<br /> <br /> Bedankt voor het mooie cijfer, daar zijn we natuurlijk blij mee. Graag weer eens tot ziens en veel plezier met de veerpootbrug! <br /> <br /> Mvg Showoff Imports
Pluspunten
telefonisch erg vriendelijk en duidelijk verhaal. erg snelle levering.
Verbeterpunteneen bredere stock voor de minder bekende jappanse wagens.
Beste Danny, Bedankt voor je positieve feedback, daar zijn we erg blij mee. Ook nemen we je opmerking over de voorraad voor minder populaire modellen mee in het achterhoofd, al is het altijd lastig daar een ruim assortiment van op voorraad te nemen. Maar we laten het zeker niet ongemoeid! Tot ziens bij de volgende keer! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Heel snel en klantgericht. Top.
Beste Kevin, Bedankt voor de mooie review, daar doen we het uiteindelijk voor natuurlijk. We zijn blij te horen dat je zo tevreden bent en we hopen je vaker te mogen zien. Alvast veel plezier met de nieuwe spullen voor je auto! Mvg Showoff Imports
Hello teemu, Thank you for taking the time to review us here. We are happy to hear the spoiler is to your liking and we hope to see you again sometime. Best regards, Showoff Imports
Beste Nick, Bedankt voor het mooie cijfer, daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent en graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Snel geleverd en goede kwaliteit
Pluspunten
Super service!!!
Beste Kelsey, Fijn dat je tevreden bent over de geboden service! We hopen je vaker te mogen verwelkomen bij ons. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Beste Patrick, Bedankt voor de mooie review, daar zijn we blij mee! Alvast heel veel plezier met je nieuwe stuurtje en de stoel natuurlijk. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Beste Martijn, Bedankt voor het mooie cijfer, daar doen we het uiteindelijk allemaal voor natuurlijk; een tevreden klant. Graag nog eens tot ziens! Mvg Showoff Imports
Beste Eric, Hartelijk bedankt voor de dikke voldoende, daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Veel plezier met je aankoop en graag nog eens tot ziens! Mvg Showoff Imports
Er stond bij dat ie niet op de originele kat past maar dat is wel gwn het geval
Pluspunten
Snel antwoord terug na een mail van mij kant uit. Duidelijke uitleg in de mail van jullie kant.
VerbeterpuntenNvt
Beste Dennis, Bedankt voor de mooie feedback, leuk om te horen dat je naar tevredenheid geholpen bent. Graag tot ziens weer! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Absolutely amazing products, price and customer service! I wish the UK was more like you guys.
Hi Alex, Thanks for the positive feedback, we are happy to hear you are so content about your purchase. Spread the word we would say :) Anyways thanks for now and hope to see you again in the future. Best regards, Showoff Imports
Beste Rudi, Bedankt voor het mooie cijfer, daar zijn we erg blij mee natuurlijk. Tot de volgende keer weer! Mvg Showoff Imports
Beste Veselin, Bedankt voor de mooie review, daar zijn we erg blij mee natuurlijk. We hopen je graag vaker te mogen zien! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Snelle levering en uitstraling
VerbeterpuntenBumperlip kwaliteit abs dynamics niet echt top.. Pasvorm kan een stuk beter. Rem assortiment civic uitbreiden ( tip ) zoals schijven en bbk's
Beste Gijs, Bedankt voor je mooie review, daar zijn we blij mee. Bedankt voor de tip over de remmen, al hebben we daar al vaker naar gekeken en gezien het aantal aanbieders is er voor ons weinig meer toe te voegen. Desondanks houden we het in gedachten. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Beste Gerard, Bedankt voor het mooie rapportcijfer, daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
De Slof 6
5107RJ Dongen