Pluspunten
Good service and very prompt delivery. I cannot comment on quality because I have not tested the item yet, however it looks well made.
Hi John, Thanks for the review you gave us, awesome to see our customers from abroad are so content with their purchases from us. We hope you enjoy the shifter and we hope to see you more often. Kind regards, Showoff Imports
Pluspunten
Très professionnel, à l'écoute de ses clients et disposé à proposer des solutions alternatives si le produit n'est pas disponible ou si le délai d'attente excède 1 mois. Très rapide pour la livraison. Beaucoup de choix dans le catalogue de base et disposé à commander éventuellement des pièces non présentes dans le catalogue. Ne prend pas le client pour un pigeon et annonce clairement les délais de livraison si le produit n'est pas en stock ou rapidement disponible.
VerbeterpuntenAméliorer encore le catalogue avec d'autres marques non encore importées ici en Europe ou uniquement disponible via la Grande Bretagne (problème dans le taux de change Livre sterling/Euro )
Hello Nicolas, Thank you for the feedback, that is something we can do something with. We are already trying behind the screens to get some more Euro products so dont worry, over time you will see this happen more and more. Best regards, Showoff Imports
Pluspunten
snelle en correcte manier van bezorgen en comunicatie over de status van je bestelling.
Beste Joost, Fijn om te horen dat je bestelling naar wens is verlopen en dat je goed op de hoogte gehouden bent. We waarderen je mooie feedback cijfer. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
vlugge verzending
Beste Ann, Bedankt voor de positieve feedback, fijn om te horen dat je aankoop goed is bevallen. We hopen je vaker te mogen verwelkomen en graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Snelle levering,goed ingepakt,goed op hoogte gehouden
VerbeterpuntenWist niet dat er geen beker bij de meter of de meterhouder zat dus moet nu opnieuw een order maken staat nergena dat het er wel of niet bijzit
Beste Dirk, Jammer dat het wellicht niet helemaal duidelijk was dat er geen houder of cup bij de meters zit. Dat is bij veel meters zo dus dat vermelden we inderdaad niet apart. Desalniettemin kunnen we je daar alsnog wel mee helpen, dus geen man overbood. Bedankt voor het mooie cijfer in ieder geval en graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Verbeterpunten0
Beste BAsh, Bedankt voor het nette cijfer, fijn dat je tevreden bent. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Graag tot de volgende keer weer! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Erg vriendelijk en super geholpen met aanschaffen van een veerpootbrug voor celica
VerbeterpuntenTevrede zoals het ging
Beste Hendri, Bedankt voor de mooie feedback en goed om te horen dat je tevreden bent. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. We hopen je graag vaker te mogen verwelkomen. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel. Ze staan altijd klaar met een antwoord op elke vraag.
Beste Johnno, Bedankt voor de mooie feedback, daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Graag tot een volgende keer weer! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Directe communicatie met Leroy na Marktplaats find.
VerbeterpuntenAfmetingen van tank stonden onjuist genoteerd
Beste Paul, Bedankt voor het mooie cijfer en leuk om te zien dat we ook mensen met een klassieker kunnen helpen. Wellicht mogen we je nog eens vaker van dienst zijn. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Mooie producten en allemaal netjes snel geleverd
Beste Leon, Bedankt voor het mooie cijfer, daar zijn we natuurlijk zeer blij mee. We hopen je dan ook vaker terug te mogen zien in onze shop. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Beste Leroy, Bedankt voor het mooie cijfer, dat vinden we natuurlijk erg leuk om te zien. We hopen je dan ook vaker te mogen verwelkomen. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Beste Timothy, Bedankt voor de nette review, dat waarderen we zeer. We hopen je in de toekomst nog eens vaker te mogen verwelkomen. Alvast graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Goede snelle service. Vriendelijk werknemer
Beste Jacco, Bedankt voor je mooie cijfer en de feedback, daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Veel plezier met het spruitstuk en we horen natuurlijk graag hoe het is bevallen op uw auto. Graag nog eens tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Bester Preis in ganz Europa und sehr, sehr schneller Versand nach Deutschland. Für das gleiche Produkt hätte ich in Deutschland einen höheren Preis-, sowie höhere Versandkosten zahlen müssen. Infos zum Bearbeitungsstatus der Bestellung kamen auch immer umgehend.
Hello Felix, Thank you for those kind words, we appreciate your feedback and we are happy to see that you are content with your purchase. We hope to see you again some time. Best regards, Showoff Imports
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en leuke actie!
VerbeterpuntenMeer van dit soort acties, gunstig voor beide kanten.
Beste Jelle, Bedankt voor je feedback en goed om te horen dat de actie goed is bevallen. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens vaker verwelkomen. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Beste Rico, Bedankt voor je review, we waarderen dat je daar even de tijd voor hebt genomen. Veel plezier met de lippen voor je auto en graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Wegen Problemen des Lieferanten musste ein neues Paket versendet werden. Top Kundenservice, immer schnell auf meine Emails geantwortet. Nur zu empfehlen.
VerbeterpuntenMeine Packstation-Nummer hat auf dem Lieferschein gefehlt, ich bin mir aber sicher das es nur ein Versehen war.
Hello Franz, We are happy to see that the package did make it to you the second time and again apologies for DHL losing your parcel but luckily we insure all our packages so we could correct this. We are confident it will go right the first time next time that you come to shop with us. Thanks for your kind words and we hope to see you again. Best regards, Showoff Imports
Pluspunten
Pasvorm
Verbeterpunten-
Beste Niek, Bedankt voor je feedback en goed om te horen dat de veerpootbrug goed past. Uiteraard zijn we van Ultra Racing niet anders gewend maar altijd goed dat nog even bevestigd te krijgen. Het Ultra Racing programma voor jouw auto is nog veel uitgebreider dus mocht je in de toekomst verder willen bouwen op de ingeslagen weg, dan kan dat! Veelal direct uit eigen voorraad leverbaar. Graag tot ziens en voor nu veel plezier met de strut bar, het zal vast een heel verschil in het weggedrag maken. Mvg Showoff Imports
Meer A++ producten opnemen in het assortiment als mogelijk binnen de business case.
Beste, Bedankt voor het mooie cijfer en natuurlijk hopen we je vaker te mogen verwelkomen. Neem van ons aan dat we achter de schermen hard werken aan het assortiment aan merken. Dat we kwaliteit en A-merken daarbij duidelijk voor ogen hebben, spreekt voor zich. Houd dus zeker onze site regelmatig in de gaten. Tot ziens! Mvg Showoff Imports
Beste Martijn, Bedankt voor je mooie cijfer, dat waarderen we zeker. We hopen je dan ook vaker te mogen verwelkomen bij ons. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Snelle reactie op mail, en ook de after service super
VerbeterpuntenProduct kennis ik heb een brace van ultra racing maar foto op site is anders dan geleverd product, het is wel de goede hoor vandaar de afterservice super. Site is beetje te druk
Beste Danny, Bedankt voor de feedback over het beeldmateriaal, daar gaan we zeker naar kijken. Gelukkig zijn we hier zelf ook allemaal autogekken en dus hebben we het geluk over de nodige kennis van zaken te beschikken door ervaring met de auto's waar we ons veelal op richten. Fijn te horen dat je eerste keer shoppen bij ons goed is bevallen en we hopen je dan ook vaker te mogen verwelkomen. Alvast bedankt en graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Alles is zeer goed verlopen. Wel even moeten wachten op onderdelen maar was niet jullie fout, jullie kunnen er ook niet aan doen dat stoptech op verlof was. Heb de juiste onderdelen aangekregen en alles goed verpakt en nergens schade of dergelijke. Zeer vriendelijk en altijd spoedig antwoord als ik mail stuur :)
Beste Nico, Fijn om te horen dat de remmen goed bij je zijn aangekomen. Jij hebt inderdaad net rond nieuwjaar besteld en helaas zijn veel leveranciers dan ruim een week gesloten. Desondanks zijn we blij met je feedback en hopen we je in de toekomst graag vaker te mogen verwelkomen. Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Een telefoonlijn waarnaar je kan bellen voor al uw vragen. Snel iemand aan de lijn met kennis van zaken. Veel beter dan te moeten mailen.. Fout besteld, je kan altijd terugsturen
VerbeterpuntenNiet alles in stock wat ergens wel logisch is maar heb ooit eens 6 weken moeten wachten op een onderdeel.
Beste Mathieu, Bedankt voor je mooie review, daar zijn we blij mee. Uiteraard proberen we zoveel mogelijk in voorraad te houden maar wij blijven ons toch richten op een niche markt dus kunnen we ook geen Zalando zijn die alles op de plank heeft liggen. Desondanks proberen we een goede match te vinden tussen een goede prijs en beheersbare levertijden. Uiteraard kunnen we alles laten invliegen, maar dat zou onze producten weer een stuk duurder maken. Desalniettemin proberen we natuurlijk zoveel mogelijk snel of uit voorraad te leveren en gelukkig lukt dat meestal ook. We zien je dus graag weer een keer langskomen. Bedankt en graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
Mijn ervaringen zo ver. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Heb al eerder wat besteld via e-mail en werd hierbij goed geholpen. Duidelijke communicatie. 2 dagen na bestelling heb ik het pakketje in ontvangst mogen nemen, TOP!
Beste Jeroen, Bedankt voor je mooie review, daar zijn we blij mee. Fijn om te horen dat je bestelling goed is verlopen en we hopen je uiteraard vaker te mogen verwelkomen! Graag tot ziens! Mvg Showoff Imports
Pluspunten
zeer klantvriendelijk
Beste Cor,<br /> <br /> Bedankt voor je mooie review als vaste klant hier, daar zijn we blij mee natuurlijk. Goed om te horen dat ook je nieuwste aankoop weer goed is bevallen. Tot de volgende keer weer! <br /> <br /> Mvg Showoff Imports
De Slof 6
5107RJ Dongen