Blij met NuLed.

Snelle levering, geheel tevreden over product.

Veel keus en duidelijke omschrijving

Na enkele maanden bij verschillende lampenzaken uiteindelijk zelf gezocht en gevonden bij NuLed. Prima service en gemakkelijk te bestellen. Heel blij, eindelijk weer licht op de boot met 24 Volt lampjes.

Matig tot redelijk

Na mijn verkeerde interpretatie over "Multi voltage 12 V", en telefonische uitleg hieromtrent, was mijn vraag louter en alleen om bij de bestelling van het juiste type verlichting de verzendkosten niet te berekenen. Hier was niet over te praten. Dus totaal ongeveer 19 euro meer kwijt voor 2 led lampjes van 24V

Ik vond wat ik zocht

Binnen een paar dagen had ik in huis wat ik zocht. Fijn dat NuLed ook wat afwijkende dingen kan leveren.

Chinese meuk kan het beter zelf uit China halen

Chinese meuk

Goede service , snelle levering

Er waren per ongeluk verkeerde lampjes opgestuurd . Dit werd direct recht gezet . Ik werd zelfs gebeld of de goede lampjes al waren aangekomen .

Fijn een webwinkel voor 12/24

Ik had voor mijn tuin 12 volt lampen nodig met E27 fitting Na zoeken kwam ik bij Nu led nl terecht Fijne webwinkel met grote sor****** 12/24 volt lampen met E27 fitting. Een aanrader voor ieder die in de tuin iets anders wil dan de bestaande 12 volt Tuin lampensetjes

Goed verzorgt

Geleverd volgens afspraak en snel

Gewoon goed

Niet goedkoop maar wel goed en vlot geleverd. Tevreden.

Snel en precies wat we zochten

We waren op zoek naar ledlampjes voor onze nieuwe caravan, als vervanging voor de te hete lampjes bij onze 2-jarige. Snel gevonden en net zo snel ontvangen.

Mooi lampjes op tijd geleverd

Nuled heeft breed assortiment led voor goede prijs

Prima gegaan

Goed ervaren

Alles zoals besteld en perfect toegekomen

Ik meende dat de verzending, boven een bepaalde bedrag , gratis was. Ik meende dat ik daar boven zat en was verrast dat er toch verzendkosten werden aangerekend omdat het naar België moest verstuurd worden.

Prima led lamp

Bestel hier al meerdere keren altijd gaat dit goed ook deze keer te weinig besteld order snel aangevuld geen extra bestel kosten gerekend

Prima product. Snelle levering.

Prima leverancier.

Netjes geleverd

Mooi spul

Overzichtelijke website en vlotte levering.

Een prima ervaring, met vlotte levering. Bij nader inzien niet de juiste bestelling gedaan. Met persoonlijk contact tot een prima oplossing gekomen. Een aanrader dus.

Goed product

Gebruikt voor caravan verlichting.

Prima service, prima spullen!

Snelle levering en alles conform opgave, prima in orde!

Het komt goed

Helaas was de eerste zending beschadigd en terug gestuurd Na tel en mail is het goed gekomen

Prima en snel

Zie titel =))

Bestelling en aflevering prima.

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Snelle service en goede producten

Als je zou verwachten

Het geleverde voldoet niet aan de verwachting.

Bestelling gedaan afgaande op de omschrijving. Wellicht mijn verwachting te hoog gesteld. Echter, lichtopbrengst ten opzichte van de de originele 8W 24 volt tl buis beduidend minder. Dus op zoek naar een alternatief.

Postbus 151

1200AD Hilversum