Heeft een totaal van 1.842 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Positief sentiment88%
Klanten waarderen snelle levering, een breed assortiment en betrouwbare service. Bestellingen worden meestal snel afgeleverd en goed verpakt. De algehele ervaring is positief met af en toe een probleem dat snel wordt opgelost.
Sterke punten
Goede kwaliteit
Betrouwbare klantenservice
Gebaseerd op 58 reviews
Kan beter
Led lamp groen/rood besteld voor in navigatieverlichting maar de lamphouder iets moeten verplooien of ze pasten niet.
De pinnen staan een fractie verkeerd op de ledlampen zelf.
Beveelt niet aan
2 October 2026
Marino
Belgie
Reactie van NuLED.nl
Beste Marino,
Bedankt voor uw review. Graag willen we één punt verduidelijken: de pinnen op deze LED-lamp staan niet verkeerd. De door u bestelde lamp heeft een **BAY15D-fitting met twee ongelijke liggers**, zoals ook duidelijk in rood bij het product op onze website staat aangegeven.
Waarschijnlijk heeft uw navigatieverlichting een andere fitting, waardoor de lamp niet direct in de bestaande lamphouder paste. Wij adviseren daarom om vóór het bestellen altijd even de fitting van de oude lamp te vergelijken met de fitting die bij het product vermeld staat.
Twijfelt u welke lamp of fitting u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om de juiste lamp te vinden en zijn 7 dagen per week van 10.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar.
Prima en snelle levering
Goed product
28 September 2026
Eric
Boskoop
Zeer tevreden over de led strips
Perfect product
13 September 2026
Otto
Ter Apel
Super service
Zeer toegewijde eigenaar en dito kennis. Heel blij uitstekend geholpen waardoor in een tevrede klant had.
12 September 2026
9 September 2026
Mj
Harmelen
Vlotte service, leuk product
De lampjes die we besteld hadden zijn vlot geleverd, netjes verpakt.
Goede prijs-kwaliteit verhouding.
9 September 2026
Inge
Heeg
Heb product teruggestuurd
Gebeld door bedrijf erg netjes
7 September 2026
Hans
Amsterdam
Perfecte service
Bestelling gedaan, vraag hieromtrent, onmiddellijk antwoord en snel geleverd.
Waarvoor dank
18 August 2026
Joeri
Hamme
Heel goed geholpen
Ben goed geholpen, geen klachten.
17 August 2026
Hugo
Ede
Gewoon prima, snel en netjes
Eerste lampen besteld, vlot geleverd, TOP
13 August 2026
Jan
's-Gravenhage
Snel en goed
2x besteld, snel geleverd. Product in orde!
11 August 2026
Hans
Amersfoort
Werkt gowd
7 August 2026
Martin
Doetinchem
Degelijke producten en goede service
Meerdere lampen besteld, op tijd geleverd naar België. Ik had enkele vragen en kon snel telefonisch geholpen worden.
3 August 2026
David
België
Bestellen gaat makkelijk en de levering wordt keurig afgeleverd
Ik heb al meerdere keren bij nu led lampjes besteld voor ons project (boot) waar de lampjes goed tot hun recht komen en goed bevallen. We hebben ze nu al op meerdere plekken toegepast naar volle tevredenheid. Doordat de lampjes in het assortiment blijven kunnen we mooi een eenheid ervan maken
17 July 2026
HA
Amsterdam
Duidelijke website en supersnel geleverd
16 July 2026
Lydia
Amersfoort
Zeer tevreden!
Zeer tevreden! Snelle levering, prima prijs/ kwaliteit verhouding.
16 July 2026
Björn
Arnhem
Duidelijk, en vlot geleverd!!
Misschien nog iets duidelijker communiceren over de gang van zaken. De verschillende stappen van het totale proces!
13 July 2026
Jacob
Tricht
Snel en goed advies!
Wilde mijn oude grondkabels gebruiken om mijn tuin te voorzien van 12 volt GU10 led verlichting. Een telefoontje met advies dat het geen probleem was inclusief compleet materiaal lijst. Gewoon top!
13 July 2026
RC
Waalwijk
Correcte levering en vriendelijk contact
Ik had in 1e instantie verkeerde maat spotjes besteld. Keurig teruggebeld op de vraag hoe te retourneren. Vlotte levering
22 June 2026
Eric
Indijk
Makkelijk kunnen bestellen
Had diverse LED lampen nodig voor de caravan.
Alles kunnen vinden en geleverd gekregen.
22 June 2026
John
Rijen
Levering perfect verlopen
Geen opmerkingen
Alles snel en correct geleverd geweest
12 June 2026
Marc
AALST
Makkelijk te bestellen en snel geleverd/
Overzichtelijke site, en mijn bestelling was snel geleverd.
11 June 2026
Toine