Laden reviews...
64 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering, een breed assortiment en betrouwbare service. Bestellingen worden meestal snel afgeleverd en goed verpakt. De algehele ervaring is positief met af en toe een probleem dat snel wordt opgelost.
Ik had in 1e instantie verkeerde maat spotjes besteld. Keurig teruggebeld op de vraag hoe te retourneren. Vlotte levering
22 June 2026
Eric
Indijk
Had diverse LED lampen nodig voor de caravan. Alles kunnen vinden en geleverd gekregen.
22 June 2026
Ledlamp was precies de goede, en na 2 dagen binnen
15 June 2026
John
Rijen
Geen opmerkingen Alles snel en correct geleverd geweest
12 June 2026
Marc
AALST
Overzichtelijke site, en mijn bestelling was snel geleverd.
11 June 2026
Toine
's-Hertogenbosch
Duidelijk, product zoals verwacht. Snel geleverd.
11 June 2026
Lydia
Amersfoort
Aanrader werkte echt top
8 June 2026
Louise
Breukelen
Had de lampjes mooi op tijd binnen, ze waren niet duur en waren zoals beschreven.
8 June 2026
Robert
Ermelo
Alles naar wens
17 May 2026
Gert
Ammerstol
Mijn ervaring met NuLed is geweldig, zowel in de bestelling en het versturen en bezorgen van het product!
16 May 2026
Jan
Termunten
Een ruim assortiment waar ik als booteigenaar alles op het gebied van 12 volt verlichting heb gevonden
16 May 2026
Gerard
Zwolle
Superdunne lampjes, ze passen mooi in mijn nieuwe plafond op de boot.
14 May 2026
Wilco
Hoedekenskerke
Snelle en goede levering.
12 May 2026
Hans
Ellecom
Betrouwbaar
11 May 2026
FP
Zandvoort
Waarom weinig empathie: 1 van mijn eerder bestelde Ledlampen was binnen niet al te lange tijd defect. Telefonisch contact gehad, daarin werd mij verteld dat de door mij gebruikte 12 Vac trafo te hoge pieken kon veroorzaken, waardoor de lampen geschikt voor 10 tot 30 V waren toch defect konden gaan. Ik kreeg wel een oplossing om toekomstige problemen te voorkomen, 1 trafo 12Vdc plaatsen, waarmee de pieken niet meer voorkomen. Maar helaas geen garantie, door gratis levering van een nieuwe Led lamp.
8 May 2026
Gerard
Malden
Komen de afspraken na
4 May 2026
Arno
Groesbeek
Na de aankomst van mijn bestelling, bleek ik de verkeerde lamp besteld te hebben. De klantenservice heeft mij hierover teruggebeld en zorgvuldig geadviseerd. Daarnaast was de bestelling er zeer snel en goed ingepakt.
21 April 2026
Janneke
Vught
Led lamp met dimmer gekocht. Goede kwaliteit en veel licht
17 April 2026
Barry
Liempde
Ik heb de juiste artikelen gekregen voor mijn project. Heel goed geholpen met de juiste keuze!!!
10 April 2026
Richard
Zuidlaarderveen
Dit sfeervolle nuttige spotje is uitstekend om een schilderij aan te lichten. Ook zinnog om onze koffiezetter in de donkere hoek van de keuken goed te verlichten.
6 April 2026
JJ
Offingawier
Er is heel veel keuze in ledlampen, het wordt goed verpakt en verzonden
27 March 2026
M
De Wilgen
Snelle levering, goed verpakt. Lampen doen het perfect. Rechtstreeks op 12 volt aangesloten. Mooi wit licht.
26 March 2026
K.
Amsterdam
Snel geleverd en heel mooi en goed product perfect.
25 March 2026
Melle
GARYP
Geen opmerkingen. Alles is gegaan zoals het hoort. Snel, efficiënt en correct.
11 March 2026
Marc