Kan niet beter en sneller

Mooie en goed leesbare website en een uitstekende service. Goed begin van 2023, wel volhouden. Succes

snelle levering en als er wat is kun je ze gewoon bellen top bedrijf

Dit is bedrijf is gewoon per telefoon te bereiken als hectare wilt weten of als er iets niet goed gegaan is en……. Zeclissen het snel en deskundig op ga zo door

slecht verpakt

Het pakketje was dusdanig slecht verpakt waardoor het door Postnl is voorzien van tape. Dat is ook de reden dat het langer heeft geduurd dan was doorgegeven.

geweldig

bestellen , en vlot bezorgt, gewoon zoals je het verwacht

Goede kwaliteit

Aantal aankopen gedaan en de geleverde producten zijn helemaal naar wens. Min puntje; ongeacht het aankoop bedrag wordt er altijd verzendkosten in rekening gebracht.

Correct. Bereikbaar bij vragen of een probleem.

Ik had een foutje gemaakt bij de bestelling. Via hun contactformulier gemeld.. Ik werd door hen opgebeld en het werd rechtgezet. Topservice.

Niet optiemal.

weinig of geen service wordt er verleend. Moet retour kosten betalen ter wel je ook al de verzend kosten moet betalen. Ik zal mijn zakelijke relaties Nuled.nl niet aanbevelen.

Goed en goed ontvangen

duidelijk,snel en correct

overzichtelijke webshop waar je direct vind wat je nodig hebt. 2 dagen later geleverd in Belgie

Goede kwaliteit en snelle levering

Producten voldoen aan verwachting

Snelle levering uitstekende service

Het grote voordeel van dit bedrijf is dat er een telefoonnummer bij staat je kan dus gewoon bellen met dit bedrijf waar vind je dat nog? Ga zo door Nu Led. nl en als ik bel wordt er ook teruggebeld als dit nodig is echt super

Snel afgehandeld en perfecte kwaliteit.

Fijne webshop met prettige klantenservice.

Prima geregeld

Uitstekende levering, snel en goed.

Gewoon goed!

Ze doen wat ze moeten doen, kwaliteit leveren

Snelle levering en goed materiaal

After sales service is zeer goed, eventuele problemen worden netjes opgelost.

Super service

Lampen besteld, snel bezorgd. Een lamp stuk waarschijnlijk tijdens transport gebeurd. Mail gestuurd en na telefonisch overleg een nieuwe toegestuurd gekregen. Top bedrijf dus!

Uitstekend!

Goede kwaliteit lampen, heldere website.

Goede service. Had eerst de verkeerde spots besteld, maar retour en de nieuwe verliep snel en moeiteloos.

Goedkoop en snel geleverd

Snel binnen en goedkoop

Duidelijke website en snelle levering

De website zoekt fijn en het aanbod is ruim. Het bestellen gaat heel eenvoudig en je wordt goed op de hoogte gehouden van het hele proces. De leveringen zijn snel en de producten zijn prima verpakt.

Snel gevonden .

Gied te vinden en te bestellen

Betrouwbaar

Verzending volgens opgave webshop, direct. Mooie artikelen, goede prijs.

NooitmeerLed. Superslechte service. Maken hun eigen regels

NuLed neemt de 6 lampjes die netjes uit de sealverpakking zijn gehaald, om te proberen in het armatuur, niet terug. Ik had maar één lampje mogen uitproberen volgens hun. Maar dan had ik nooit de totale lichtopbrengst kunnen beoordelen. Ze zijn niet voor rede vatbaar, superbot aan de telefoon en willen het op een juridisch geschil laten aankomen. Het moeilijk is het om de lampjes opnieuw te sealen? Blijkbaar willen ze alleen maar Chinese waar doorschuiven zonder daar zelf iets aan te hoeven doen. Jammer dat dit bestaat. NuLed is voor mij NooitmeerLed geworden.

Kon niet heter

Super goede support en top producten! Heel erg tevreden!

Postbus 151

1200AD Hilversum