Snel en accuraat

Mooi assortiment , snelle levering.

Uitgebreid assortiment

Wel een uitgebreid assortiment, maar nogal eens spullen niet op voorraad.

Snel en compleet

Enige website waar ik snel een 12v Led lamp kon vinden voor in de caravan. Goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle levering.

Zeer goede afhandeling!

Zeer snelle en vooral correcte verwerking en afhandeling. Even paniek door de brutale bezorging (ik hoorde het smijten) gelukkig zonder gevolgen.

Meerdere keren wat besteld altijd zeer snel geleverd

Meerdere keren wat besteld altijd zeer snel geleverd genoeg keus uit multivoltage leds

vlotte en correcte afwerking bestelling

12v LED lampen besteld en snel geleverd. Ga zo door!

Uitstekende service

Vlotte levering

Snel leveren

Alles wordt snel geleverd en netjes verpakt

Mooi assortiment. Snelle levering

Was snel geleverd. Duidelijke site.

Prima lampjes, snelle levering, goede service

Tevreden klant.

Artikel snel geleverd maar eigenlijk met verkeerde wattage. Lamp geeft iets meer licht dan verwacht.

Een telefoontje om even te checken of het huisnummer inderdaad 2222222 was. Niet dus en prima gecorrigeerd. Helaas paste niet alle lampje in de levering. Er was wel een alternatief, maar weer een persoonlijk telefoontje dat die even niet leverbaar zijn. Geen probleem en de in originele verpakking geretourneerde lampjes in enkele dagen terug betaald. Kortom. Ook als het niet lukt blijft de service prima. TOP

Snelle levering levering

Super tevreden

Mooie lampjes geen problemwn

Goede website, duidelijke beschrijving van de aangeboden producten

Product goed gespecificeerd en geleverd

Zeer goed !

Snelle levering , en goed product

Elke keer weer goed!

Al meerdere keren hier 24v verlichting besteld voor diverse ruimtes bij ons aan boord van ons binnenvaartschip. En elke x is alles snel, netjes en correct geleverd. En dat ook voor een eerlijke prijs

Prima product en snelle bezorging

Goeie lampen precies wat ik wilde hebben.

Goede afhandeling van de bestelling

Correct en op tijd

vlot en correct

vlot en correct

ledlampjes voor boot gekocht, voldoen prima aan beschrijving

ledlampjes 10-30ttV voor boot, vlotte levering

Goede service na verkoop

Nadat ik had gemeld dat een aangekocht lampje niet werkte werd ik gebeld met een oplossing. het bleek niet aan het lampje te liggen. Goede service.

Geleverde klopt met beschrijving

Vlotte levering en je kunt gewoon bellen ! met dit brdrijf

Ik heb g4 lampjes gekocht bij deze firma, ik dacht dat ze niet genoeg licht gaven, ik belde hierover en na uitleg zei de verkoper ik bel je morgen terug . Dat heeft hij ook gedaan ( waar vind je deze persoonlijke service nog? PERFECT gedaan en ga zo door!! P.s. De lampjes doen het uitstekend en geven inderdaad ruim voldoende licht

Postbus 151

1200AD Hilversum