Oké

Alles netjes geleverd

Besteld en de volgende dag thuisbezorgd. Ik heb gekozen voor een E14 Led lamp van 2 Watt verbruik met melkglas. Het licht is prettig aangenaam. Ik gebruik het in de tent. Geeft voldoende licht voor een goede oriëntatie. Eerst telefonisch enige info ingewonnen. Zeer vriendelijke en meedenkende meneer aan de de telefoon getroffen.

Levering op een correcte manier

Draaibaar ledspotje besteld voor in onze camper. Werkt goed en is dimbaar. Mooi product. Denk alleen dat het lampje niet vervangbaar is, maar aangezien een ledlampje heel lang meegaat, is dat niet zo relevant.

Goed assortiment

En snel geleverd.

Lekker snel geleverd

Lekker snel geleverd.

zeer goed

snelle levering maar wel een beetje aan de dure kant.

Super snel en voordelig

Goede kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen

Alles ok

Alles perfect verlopen

snelle service

Na telefonisch contact heldere uitleg en advies gekregen welke lampen we nodig hadden Binnen korte tijd deze ook geleverd gekregen

Prima product/winkel

Snelle levering en duidelijke communicatie.

Top verlichting

Top verlichting had 2 led leeslampen besteld met TOUCH dimmer schakelaar en USB poort, lekker makkelijk voor het laden van me telefoon. Vriendelijke klantenservice en goed geholpen. Ook de prijs is goed vergeleken andere webwinkels, ik kom hier zeker terug.

Snel en goed

Prima product, snelle verzending

Prima product, snelle verzending

Duidelijke website, makkelijk bestelproces, snelle en goed verpakte leveringen van de lampen, al vaker een 24v lampen besteld voor aan boord en de lampen zijn van uitstekende kwaliteit!

snelle levering van prima materiaal

Goede, overzichtelijke website, snel geleverd en goed materiaal

Uitleg aan de telefoon was super. Alles goed aangekomen. Heden bij installatie bleek 1 wit rondje waar led lamp contact maakt,klikte er niet in. Toch maar aangesloten,werkt goed. Mooie lichtopbrengst ,fijn.

Een goede kwaliteit en snel geleverd, precies volgens afspraak!

Prima dus!

Snelle levering g en fijne site

info over verzending was even wennen, verder prima

Goed...

Bestelde is keurig geleverd. Duurde wat langer dan normaal maar dat was ook keurig aangegeven .

Was goed

Was goed

Supersnel en adequaat

Supersnel en adequaat!

Goedkope Chinese Lampjes

De specificaties voldoen de lampen niet aan. De versies die tot 30V zouden moeten kunnen gaan, houden dat niet lang vol. Beveiligd zijn ze niet, het schakel IC ontbrandt. Welke in sommige omgevingen (bv motor ruimtes) een ontsteking-bron kan zijn. Het IC is duidelijk niet van een bekende fabrikant. Want de lampen bevatten geen thermische of overvoltage beveiliging. Zoals de eigenaar zelf ook al aangeeft hebben goedkope Chinese lampen dergelijke beveiligingen ook niet. Wat toevallig.. Hoe iemand hier een CE keurmerk op heeft durven plakken is mij een raadsel. Laat staan of de lampen aan de ROHS specificatie voldoen..... De 1 jaar garantie is ook fake, de eigenaar van deze tent beweert te kunnen zien en ruiken dat het de fout van de klant is en hoeft dus geen vervanger te leveren voor alle retours. Bij het eerste gesprek werd mij ook gevraagd of ik hem niet verkeerd om had aangesloten. Na open maken was duidelijk een ingangs diode te zien, en zou de lamp dus nooit aangaan (en kan geen kwaad). Bij het verkeerd om aansluiten. Duidelijk geen idee hoe zijn eigen producten werken, of zouden moeten werken. Dus ALiexpress = zelfde lampjes voor 10% van de prijs met meer garantie.

Op de factuur stond dat ik rode led spots zou krijgen, na even een belletje te hebben gedaan bleek het op de factuur verkeerd stond. Prima te woord gestaan en ik heb witte led spots en lampjes gekregen. De bezorging door DPD liet even op zich wachten maar toch netjes afgeleverd.

Postbus 151

1200AD Hilversum