Laden reviews...
64 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen snelle levering, een breed assortiment en betrouwbare service. Bestellingen worden meestal snel afgeleverd en goed verpakt. De algehele ervaring is positief met af en toe een probleem dat snel wordt opgelost.
Niet goedkoop maar wel goed en vlot geleverd. Tevreden.
G.
Koekange
We waren op zoek naar ledlampjes voor onze nieuwe caravan, als vervanging voor de te hete lampjes bij onze 2-jarige. Snel gevonden en net zo snel ontvangen.
Jeroen
Uitgeest
Nuled heeft breed assortiment led voor goede prijs
Dolf
Zeist
Goed ervaren
7 September 2025
Wim
Werkendam
Ik meende dat de verzending, boven een bepaalde bedrag , gratis was. Ik meende dat ik daar boven zat en was verrast dat er toch verzendkosten werden aangerekend omdat het naar België moest verstuurd worden.
15 August 2025
René
Wetteren
Wij geven gratis verzending,
voor Nederland boven de 75 euro
en voor België boven de 100 euro
u zat daar net iets onder,
Met vriendelijke groet
NuLED.nl
15 August 2025
Cor
Lepelstraat
Bestel hier al meerdere keren altijd gaat dit goed ook deze keer te weinig besteld order snel aangevuld geen extra bestel kosten gerekend
14 August 2025
Den haag
Mooi spul
Klaas
Waddinxveen
Een prima ervaring, met vlotte levering. Bij nader inzien niet de juiste bestelling gedaan. Met persoonlijk contact tot een prima oplossing gekomen. Een aanrader dus.
René
Franeker
Gebruikt voor caravan verlichting.
10 August 2025
Bram
Kampen
Snelle levering en alles conform opgave, prima in orde!
8 August 2025
Vester
Enkhuizen
Helaas was de eerste zending beschadigd en terug gestuurd Na tel en mail is het goed gekomen
11 July 2025
Bert
Leerbroek
Zie titel =))
7 July 2025
M
Amsterdam
Makkelijk besteld, snel geleverd.
16 June 2025
Jan
Veldhoven
Als je zou verwachten
12 June 2025
Wim
Leusden
Bestelling gedaan afgaande op de omschrijving. Wellicht mijn verwachting te hoog gesteld. Echter, lichtopbrengst ten opzichte van de de originele 8W 24 volt tl buis beduidend minder. Dus op zoek naar een alternatief.
6 June 2025
Ferdinand
Zeebrugge
Snelle levering. Mooie lampjes.
27 May 2025
Ina
Xxx
22 May 2025
Ad
Utrecht
Beste Ad,
we vinden het jammer dat u deze recensie schrijft, in dezelfde tijd had ons even gebeld en hadden we het probleem voor u opgelost.
Voor iedereen geld als er problemen zijn, neem dan even contact met ons op voor een snelle oplossing. We hebben een klantenservice van Ma tot Zo van 10:00 tot 22:00 Uur!
Producten prima geleverd, wel een enkel probleem gehad met LED's spots welke toch niet goed samenwerkten met de dimmer. Door miscommunicatie van beide kanten eerst niet helemaal tevreden met eerdere geboden oplossing (nieuwe spots kopen, kosteloos verzenden), maar nogmaals contact gehad en goed gesprek gehad. Meneer staat open voor (opbouwende) kritiek en ik voel me gehoord. Uiteindelijk goede ervaring. Bij problemen; gewoon bellen. Producten zijn verder goed,
21 May 2025
R.B.
Leiderdorp
Goede uitleg en hulp. Top
16 May 2025
W.M.
Eindhoven
Top winkel op zondag avond gebeld (alleen dat al is een wonder) prima uitleg gekregen over wat het beste voor mijn boot was. Besteld, en voor dat ik het doorhad was het al bezorgt. Beter wordt het niet.
25 February 2025
peter
amsterdam
Drie ledlampen besteld. Duurde lang voordat ze binnen waren. Eén ging na een paar uur kapot, de volgende na een paar seconden. De klantenservice reageerde niet op ons bericht.
2 February 2025
Tjerk
Amsterdam
We kunnen ons niet voorstellen dat we niet bereikbaar zijn,
onze klantenservice is van maandag t/m zondag van 10 tot 22 uur.
Als de lampjes zo snel kapot gaan is er echt iets anders aan de hand!
We raden u aan om ons even te bellen.
12 V LEDs geleverd volgens afspraak. Doen het goed.
19 January 2025
P.W.