kwaliteit product goed, levering erg traag en via omweg, pakket post terwijl het ook in brievenbus p

Kwaliteit en service/vragen goed. maar levering slecht, duurt erg lang. bedrijf zit bij mij om de hoek maar kan/mag niet afhalen. brievenbus pakket word gemaakt maar alles gaat toch via koerier die via Parijs Polen bij mij levert. En handtekening wilt bij ontvangst.

Och, ik koop er al zo vaak.

Geen bijzonderheden, voor mij een goed assortiment met ook nog duidelijke uitleg of voorbeelden. Je krijgt er nog net geen koffie bij ;-)

Goed product

Lampjes geleverd volgens afspraak

Komt afspraken na dus alles netjes geleverd. Word niet volgende dag geleverd maar daar heb ik geen problemen mee.

Vakkundig en snel !

G4 lampjes besteld had nog wat vragen , zeer vakkundig beantwoord , snel verstuurd , en niet duur !

Mooie overzichtelijke website, snelle levering

Mooie website waar alles snel en overzichtelijk te vinden is. Makkelijk bestellen en een snelle levering van de onderdelen.

Zeer goede LED-lampen goede service

Prima maar..

Ik heb een paar dingen dubbel gekocht, misschien omdat ik niet opletten of een fout in het systeem

direct bij levering geinstalleerd ,mooie verlichting , prima in orde

Prima service!

Verkeerde led-lampjes besteld, zonder mankeren verrekend en geruild.

top

Zeer tevreden met product en telefonisch advies.

Eindelijk het juiste lampje gevonden!

Fijn!

zeer positive

zeer positive snelle en correcte levering

Goede ervaringen !

Producten ok alsmede de verzending

snel geleverd, slechte kwaliteit, slecht afhandeling van klacht.

Ernie Jansen/Goudriaan, Bedankt voor uw bestelling bij NuLED.nl. Heeft u vragen over uw bestelling? Dan kunt u van maandag tot en met zondag ons telefonisch bereiken op 035-7732312 van 10:00 tot 22:00 uur. Factuur #1028181 Factuuradres Ernie Jansen/Goudriaan Oostdijk 34 1461 DS, Zuidoostbeemster Nederland T: 0626136635 Verzendinformatie Ernie Jansen/Goudriaan Oostdijk 34 1461 DS, Zuidoostbeemster Nederland T: 0626136635 Betaal methode iDeal Bezorgmethode DPD - Veilig & Verzekerd Producten Aantal Subtotaal BA15s lamphouder, fitting 12 of 24 volt Art.nr.: Fit Ba15s 3 € 14,85 BA15s Led lamp 12 SMD 12v of 24v Warm wit Art.nr.: 100329 3 € 23,85 Subtotaal € 38,70 Verzending en verwerking € 3,95 Eindtotaal (excl. BTW) € 35,24 BTW € 7,41 Eindtotaal (incl. BTW) € 42,65 op een order van Netto 35,24 ..2 artikelen stuk geleverd. Ben opgebeld...U zult wel te hard aan het draadje hebben getrokken. Ledlampje rammelde al in het doosje...los onderdeel en niet branden. Kon foto's opsturen om te bewijzen. Werd gebeld tijdens werk en moest een vervelende discussie met de man voeren. Niet fraai.

Verkoper reageert niet over metingen door ons gedaan

Ik heb metingen gedaan met spektrumanlyzers

GOEDE SESVICE

OK

Snelle levering en product functioneerde tijdens testen.

Snelle levering en product functioneerde tijdens testen.

Snelle en correcte levering!

Zoals gezegd: Snelle en correcte levering!

Goede lampjes voor een schappelijke prijs.

Heb mijn verlichting expres in 2 delen besteld. Zo kon ik de warmte van de lampen beoordelen. Dat moet je altijd een beetje proberen als je sfeer wil maken en te fel is niet goed. Maar ik ben nu erg blij met het resultaat. Dat samen met het accu stroom verbruik (accu 80 Ah) maakt dat ik ongeveer 20 uur licht en radio heb. En de service van NuLed is uitstekend, snel en het assortiment heel uitgebreidt.

snellen aflevering

goed spul

Goeie lampjes, snel geleverd

Mooi assortiment, ik kon alle gloei- en halogeenlampjes van de camper vervangen door led. Nette prijs en snel geleverd, goed bedrijf!

geweldig

Alles netjes verpakt en geleverd en snel. met duidelijke beschtijvingen.

Duidelijke omschrijvingen, snel geleverd.

Na wat zoeken had NuLed precies wat ik nodig had. Goed omschreven, snel en netjes geleverd.

Goeie service

Goeie telefonische ‘nazorg’