Pluspunten
na contact te hebben gehad met NUled.nl over mijn bestelling,is NUled.nl zijn woord nagekomen en er voor gezorgd dat mijn bestelling perfect is aangekomen! Ga zo door!
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
vlotte communicatie en afspraken nakomen
Pluspunten
Het defecte onderdeel bij levering snel weer herleverd
Pluspunten
Zeer correcte en snelle levering zelf bij een defecte lamp wordt het probleem direct opgelost.
Verbeterpuntendoe zo verder
Pluspunten
dit bedrijf is telefonisch te bereiken
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snel,betrouwbaar en reëele prijs
VerbeterpuntenGeen, ga zo voort
Pluspunten
Makkelijk toegankelijke en duidelijke website
VerbeterpuntenKontrole voor verzending
Pluspunten
Goede snelheid
VerbeterpuntenGeen gegevens op de lamp, alleen op de verpakking
Pluspunten
Netjes gebeld omdat er een bestelling niet voorradig was. En een alternatief daarvoor gekregen voor dezelfde prijs.
VerbeterpuntenBezorging via dpd was waardeloos woensdag besteld zou vrijdag geleverd worden volgens dpd zelf. Had t uiteindelijk pas maandag in huis
Pluspunten
Telefonisch geregeld zodat levering eerder kwam
VerbeterpuntenDagelijks uitleveren
Pluspunten
Zeer goede werking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Wij lazen hieronder de beoordeling over DPD maar wij hebben hier toch wat op aantemerken! Aangezien wij altijd problemen hebben gehad bij veel webwinkels met de levering via postnl zoals pakket kwijt, verkeerd adres afgeleverd, beschadigde producten en een zeer slechte klantenservice van PostNL willen wij graag opmerken dat wij er wel heel blij mee zijn dat jullie versturen met de DPD! Ook denken wij dat elke postbezorger wel zijn problemen kent. Maar buiten dit alles ga zo door jongens! mooie producten en snel geleverd!
VerbeterpuntenWeet zo gauw niks te bedenken.
Pluspunten
Prima materiaal
VerbeterpuntenVerschrikkelijke verzending. Echt, kap met die asos van dpd en ga naar postnl. Geen goed woord over voor deze verzender. Ik beb serieus overwogen mijn tweede bestelling elders te plaatsen, was alleen niet zeker of ik dan betzelfde kreeg. Dat wou ik ff kwijt. De bezorging is een smet op nullie bedrijf.
Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering